Gojak YNWA
Ракот на Хелси
- Член од
- 12 јануари 2009
- Мислења
- 1.946
- Поени од реакции
- 866
Јас сум за да се гледа Ливерпул-Манчестер. Покрвничко е од Челзи-Манчестер каде каде.
Замина возот за со Ливерпул.Јас сум за да се гледа Ливерпул-Манчестер. Покрвничко е од Челзи-Манчестер каде каде.
Точно, зошто ако ние почнеме да маваме одма црвени фрчат, за Челзи е тоа пак спротивно, колку повеќе маваат толку повеќе се толерира!Oд видеото може да се заклучи сосема спротивното. :tv:
аман бе аман, ни ги отековте со тоа што ве оштетиле, ко нас да не не оштетуваат, одма теории за заговор смислувате, жими тасе ебаго. нас ни имаат дадено и без врска црвен(лампард против ливерпул)Точно, зошто ако ние почнеме да маваме одма црвени фрчат, за Челзи е тоа пак спротивно, колку повеќе маваат толку повеќе се толерира!
Е сега во ЛШ нема да суди Аткинсон и компанија, затоа таму како по обичај ќе ве помочаме![]()
Кога викам јас дека кокошкиве играат само против гигантиПосле 2 месеци Бејл повторно во првиот тим
Очекувам да го згазат Вест Хем.
Гомес; Ќорлука, Доусон, Галас, Екото; Ленон, Сандро, Модриќ, Бејл, ВДВ; Дефо.
Jас реков против Челзи дека не оштетуваат, други не спомнав!аман бе аман, ни ги отековте со тоа што ве оштетиле, ко нас да не не оштетуваат, одма теории за заговор смислувате, жими тасе ебаго. нас ни имаат дадено и без врска црвен(лампард против ливерпул)
на натпреварот со фулам непостоечки пенал свирна за нив имавме среќа што чех одбрани. прекинете со тоа дека сте жртви, срамота е другите што читаат :salut:
Не знам дали гледаше, ама Тотенхем одигра одлично, освен Дефо кој буквално потфрли натпреваров. Па после се буни зошто не игра прв тим.Кога викам јас дека кокошкиве играат само против гиганти)
Не им е прв пат да имаат шанси и ништо да не направат, а за ова со Реал имаш право, не ме чуди се до април да изгубат за со Реал душата да си ја оставатНе знам дали гледаше, ама Тотенхем одигра одлично, освен Дефо кој буквално потфрли натпреваров. Па после се буни зошто не игра прв тим.
Доусон пречка, Бејл пречка, Ленон статива, Дефо од 4 метра промашува празен гол, исто Дефо од 4 метра(сам) шутира точно во Грин и уште неколку одлични шута на Модриќ...
5 утакмици по ред немаат победа, ја чуваат за против Реал:tv:
Знаеме дека си играат топло/ладно цела сезонаНе им е прв пат да имаат шанси и ништо да не направат, а за ова со Реал имаш право, не ме чуди се до април да изгубат за со Реал душата да си ја остават![]()