GTFO
Pushing the button
- Член од
- 3 април 2009
- Мислења
- 5.654
- Поени од реакции
- 4.579
Значи има фанови и фанови ама ти изгледа си доста ограничен во однос на тоа!
Еве пример јас никого не сум навредил, имаше овде еден копук за Лузерпул што навива и овде се исмејуваше со Минхен и сите го осудивме!
Во Англија е друга приказна, идиотите од Лузерпул певи почнаа да спомнуваат Минхен и тоа во неколку натпревари и дома и гости па сега вратиле овие од Јунајтед и тоа замисли, на натпревар од младинската лига и ти ќе ми кажеш дека не си искомплексиран(не си навивач на Лузерпул, а само ти се јави да го постираш ова што значи дека од Јунајтед ти се крева коса)!
И те молам ако немаш попаметна работа не враќај, ако вратиш, комплексиран си со тапија![]()
Има спомнување и спомнување, тоа е голема разлика!Значи според твојов муабет Дено е искомплексиран од Арсенал пошто постираше нешто поврзано со Арсенал?
п.с. Дено не мислам дека си искомплексиран само пробувам да му објаснам на дечково дека ако некој ги спомне другите тимови во својот пост не значи дека е искомплексиран исфрустриран или незнам ти што...
Знам дека има фанови и фанови и еве за твое знаење, од сите фанови на форумов баш најмногу поштувам еден фан на Манчестер.Значи има фанови и фанови ама ти изгледа си доста ограничен во однос на тоа!
Еве пример јас никого не сум навредил, имаше овде еден копук за Лузерпул што навива и овде се исмејуваше со Минхен и сите го осудивме!
Во Англија е друга приказна, идиотите од Лузерпул певи почнаа да спомнуваат Минхен и тоа во неколку натпревари и дома и гости па сега вратиле овие од Јунајтед и тоа замисли, на натпревар од младинската лига и ти ќе ми кажеш дека не си искомплексиран(не си навивач на Лузерпул, а само ти се јави да го постираш ова што значи дека од Јунајтед ти се крева коса)!
И те молам ако немаш попаметна работа не враќај, ако вратиш, комплексиран си со тапија![]()
Едно време мислев дека е печен за Манчестер Јунајтед, ама сега сметам дека прва опција му е Тотенхем. Можеби и единствена.
После Милвол... Тој тим, дефинитивно, има најголемо криминално досие... Колку за потврда, кога пред година-две играа Вест Хем и Милвол, имаше околу 2500 гостинки навивачи на Аптон Парк... Секој трет или поточно беше, мислам, секој 3.20 добил кривична пријава... Ривалството на овие два клуба е големо, најголемо можеби, и затоа Милвол го „држат“ под контрола во ниските лиги...Навивачите на Кардиф се познати по проблемите што ги прават. Некаде имам читано и дека навивачите на Кардиф имаат најголеми криминални досиеа од сите останатие навивачи во Британија. Најголемо ривалство им е со Свонси, ама имаат стекнато ривалство со еден куп Англиски клубови како Стоук, Волвс, Лидс, Бристол Сити, Бирмингем..
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/wales/2181420.stm
Моја желба за влез во Премиер се Квинс Парк Ренџерс, Кардиф и Норвич.