A
apidrone
Гостин
Сакаш уште бе икс-че?
Тој пиша на терен, дешавките на видеото што ти го постави се вон терен. Ебати логиката.Не реков дека не бил казнет,видеово е одговор на идиотов што пишал - Најбезобразно, најарогантно и најагресивно однесување на терен јас колку шо пратам има Челзи без конкуренција -![]()
Сеа ке ти напише дека ова е единствен начин да го запреш Манчестер оти е полн со "играчи кои најбезобразно, најарогантно и најагресивно се однесуваат на терен за да почнат да плачат ако некој им врати со таква мера". Оти знаеш нели Џо Кол пред да клизне го добил истиот третман и морал да врати. Трагедија. :kesa:
Сакаш уште бе икс-че?
Да не ги заборавиме и кутрите судии кои едвај издржуваат на притисоците од играчите на Јунајтед и нивниот тренерСеа ке ти напише дека ова е единствен начин да го запреш Манчестер оти е полн со "играчи кои најбезобразно, најарогантно и најагресивно се однесуваат на терен за да почнат да плачат ако некој им врати со таква мера". Оти знаеш нели Џо Кол пред да клизне го добил истиот третман и морал да врати. Трагедија. :kesa:
Ако е од годинешниов сигурно се караат за тоа дали топката му удрила во фаца на Чичарито или не!
Што е полошо од фан на Манчестер? Два или повеќе фанови на Манчестер.
Не врти тема ајде .. Прокоментирај за видеото нешто.Ако е од годинешниов сигурно се караат за тоа дали топката му удрила во фаца на Чичарито или не!![]()
Toчно, полошо е за други фанови кои може да бидат згазени како мрави :tv:Што е полошо од фан на Манчестер? Два или повеќе фанови на Манчестер.
Oд видеото може да се заклучи сосема спротивното. :tv:Toчно, полошо е за други фанови кои може да бидат згазени како мрави :tv:
секогаш сум за ама проблем е тоа што сум од пп, иначе не ми смета заедничко гледање макар и да изгубимеАбе тарзани на форум, а кога викам да гледаме заедно манчестер-челзи никој не се јавува...Pussies!
Путки медитерански!Абе тарзани на форум, а кога викам да гледаме заедно манчестер-челзи никој не се јавува...Pussies!