Мисли И самиот кажа дека требаше да има пенал и црвен кога Гери го сопна (Одемвинги мислам беше) кога игравме против ВБА годинава во шеснаесетник ама веројатно ФА за признавање не казнува :smir:^^Уште и твојот миленик на аватарот да размислуваше така :helou:
Јас кога викав уште минатата сезона дека Спарси не се за жалење и за чудење кога се борат за 4то место затоа што трошат премногу пари, еве не колку Сити, ама повеќе од Арсенал, некој тука ме направи будала.Од форум за Челзи:
Did any one see the stats on Sky Sports? Spurs and City have both spent more than us since 2005! (I still can't believe that, but that's what it said)
Ги баарам тие податоци на Скај, не можам да ги најдам засега. Ама прекрасните Спурси не би напраеле такво „злодело“, нели ?! :jaj:
Океј де, разбирам, ама дај потсети ме шо точно сам кажал...
Tука на линков има што купиле а што продале детално од 2006 натамуTottenham's latest financial results have revealed transfer spending of almost £150million in the last 16 months, surpassing the traditional Barclays Premier League top four and coming second only to Manchester City.
Spurs announced record pre-tax profits in the year ending June 2009, helped by the sale of Dimitar Berbatov to Manchester United and Robbie Keane to Liverpool, although both those heavyweights appear conservative in their transfer spending compared to the club currently fourth in the Barclays Premier League.
Да, така беше. А сега ти ми кажи од шо јас би бил искомплексиран од Арсенал Плус, у таа ситуација сега, Арсенал беа спомнени заради други работи. Не меши баби и жаби.Стварно не можам да го барам мислењето (или мислењата, затоа што сигурно повеќе беа), ама ти редовно го употребуваше тој збор како сите биле искомплексирани од Манчестер и го спомнувале секаде и секогаш, а и искомплексиран било дури и да влагаш во фан клуб на друга екипа.
Торко, не реков дека ти си искомплексиран туку реков неколку дечки од ваш фан клуб се искомплексирани според твојот критериум. И Арсенал не беа тема на дискутирање, а ниту дискутираше некој навивач на Арсенал.Да, така беше. А сега ти ми кажи од шо јас би бил искомплексиран од Арсенал Плус, у таа ситуација сега, Арсенал беа спомнени заради други работи. Не меши баби и жаби.
Клапчо, ни јас не кажах дека ти си кажал за мене, тука секој си ги сфаќа работте как му одговарат, па ај ќе ти нацртам за да сфатеш шо сакам да кажам: Од шо фан на Јунајтед би бил искомплексиран од Арсенал? Со шо Арсенал му е набијал комплекс на еден фан на Манчестер? Со 6те год. без титула? Или со редовните победи на Арсенал врз Јунајтед у последно време?Торко, не реков дека ти си искомплексиран туку реков неколку дечки од ваш фан клуб се искомплексирани според твојот критериум. И Арсенал не беа тема на дискутирање, а ниту дискутираше некој навивач на Арсенал.
Да не ме сфатиш погрешно, јас не мислам дека тоа е комплекс, туку ти мислиш така
На клупа е Гордон.Каде е Гордон,што му е??
Иначе и овој голманов(Белгиец мислам е?) гази еј,свака част.
Ајде ајде да гледаме поинтересно ,нека тепа Арсенал -))