F
fantomX
Гостин
He woz robbed... :icon_mrgr
Се побуни, само не вербално изгледа. Ама следува жолт, само онај судијана е „неспремен и не фер судија“.Не реков дека не е дајвер Руни, напротив. Само што мислев дека не се побуни а и судијата не досуди ништо.
Само помагам за случајот на Александер Фергусон. :pos2:А шо ви е на вас гајле па дали Руни бил дајвер или не?? Гледајте си ги вашите дајверчиња и уживајте..
дајвот+педерскиот бодичек над рамиреш = црвен и тоа во првото полувремеА шо ви е на вас гајле па дали Руни бил дајвер или не?? Гледајте си ги вашите дајверчиња и уживајте..
никој не ве запира да не се буните, ама сега и ние се буниме за оваПа и вие се буневте против судењето од Барселона кое имаше нелогичности и за двете страни, па пак за Дрогба беше fucking disgrace :icon_mrgr
За мене Дрогба беше fucking disgrace, да имаше салам менаџер тогаш ќе го стуткаше ко шо заслужи, не за то шо урлаше пред камера туку за то шо утна 3 стопостотни шанси на 1-0.Па и вие се буневте против судењето од Барселона кое имаше нелогичности и за двете страни, па пак за Дрогба беше fucking disgrace :icon_mrgr
Знам, затоа и викам, ниедна страна не е целосно во право секогаш ))никој не ве запира да не се буните, ама сега и ние се буниме за ова
Чим успеа со глума да ја прекине серијата на Invincibles, тогаш е одличен актер.крена рака мислам, се побуни.
јбг никогаш не бил класа актер еве доказ
му се фати еднашЧим успеа со глума да ја прекине серијата на Invincibles, тогаш е одличен актер.
Се побуни, само не вербално изгледа. Ама следува жолт, само онај судијана е „неспремен и не фер судија“.
А, ти па вака убавец, згоден, шармантен, гледам те избраа за Мис на Македонија... не се резили само, тоа е природна работа, Господ не му дал лепота, ама му дал талентДискутирате за Руни, најгрдата, најгнасната, најпреценетата свиња од човек некогаш што заиграла фудбал. Ми се гади животот од таквите како него, требало да си остане ниско-класна пропалица како и остатокот од неговото посрано семејство.
Јебига, грд, свиња, на негова возраст има освоено работи што некои убавци и талентирани (Љунгберг и остало) и непреценети не ги освоиле цела кариераДискутирате за Руни, најгрдата, најгнасната, најпреценетата свиња од човек некогаш што заиграла фудбал. Ми се гади животот од таквите како него, требало да си остане ниско-класна пропалица како и остатокот од неговото посрано семејство.
Океј де, разбирам, ама дај потсети ме шо точно сам кажал...Разбираш, разбираш.. Според твој критериум кој редовно го повторуваше во претходни муабети
Пореално мислење здрааве. Браво!Абе луѓе, сите зборите како е лошо судењето во АПЛ, ама изгледа не сфаќате колку е тешко да се биде судија. Судиите после секој actjob мора да проценуваат, па дури и да се коцкаат дали е прекршок или не е. Замислете колку е тешко за еден судија да суди на натпревар со Роналдо. Сите знаеме дека лесно може да пробие неколкумина и да биде соборен, а знаеме и дека може да помине неколкумина, а потоа да падне самиот за да изнуди пенал.
Според мене, некое посебно фаворизирање нема. Туку, има само авторитет кон играчи и менаџери, и очекувања. На пример, доколку судијата нема видено убаво дали е прекршок или не, тој секогаш ќе суди прекршок што ќе го фаворира тој што е поискусен и подокажан, а не тој другиот, иако можеби тој е во право.
Секако, ова кога не се наместени утакмиците.