Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не реков дека не е дајвер Руни, напротив. Само што мислев дека сам од себе се сопна што е и точно тука и дека не се побуни а и судијата не досуди ништо.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
А шо ви е на вас гајле па дали Руни бил дајвер или не?? Гледајте си ги вашите дајверчиња и уживајте.. :toe:

F

fantomX

Гостин
Не реков дека не е дајвер Руни, напротив. Само што мислев дека не се побуни а и судијата не досуди ништо.
Се побуни, само не вербално изгледа. Ама следува жолт, само онај судијана е „неспремен и не фер судија“.

--- надополнето ---

А шо ви е на вас гајле па дали Руни бил дајвер или не?? Гледајте си ги вашите дајверчиња и уживајте.. :toe:
Само помагам за случајот на Александер Фергусон. :pos2:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
дајвот+педерскиот бодичек над рамиреш = црвен и тоа во првото полувреме
, инаку си пазиме на нашите актери ние :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па и вие се буневте против судењето од Барселона кое имаше нелогичности и за двете страни, па пак за Дрогба беше fucking disgrace :icon_mrgr

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Па и вие се буневте против судењето од Барселона кое имаше нелогичности и за двете страни, па пак за Дрогба беше fucking disgrace :icon_mrgr
никој не ве запира да не се буните, ама сега и ние се буниме за ова :)

F

fantomX

Гостин
За мене Дрогба беше fucking disgrace, да имаше салам менаџер тогаш ќе го стуткаше ко шо заслужи, не за то шо урлаше пред камера туку за то шо утна 3 стопостотни шанси на 1-0.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
никој не ве запира да не се буните, ама сега и ние се буниме за ова :)
Знам, затоа и викам, ниедна страна не е целосно во право секогаш :)))

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Дискутирате за Руни, најгрдата, најгнасната, најпреценетата свиња од човек некогаш што заиграла фудбал. Ми се гади животот од таквите како него, требало да си остане ниско-класна пропалица како и остатокот од неговото посрано семејство.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Се побуни, само не вербално изгледа. Ама следува жолт, само онај судијана е „неспремен и не фер судија“.

А, тој жолт картон ќе го сменеше текот на натпреварот? Црвен картон за Луиз и автоматски ќе значеше повлекување на Челзи, односно намалување на притисокот и чекање шанса од контра...

--- надополнето ---

Дискутирате за Руни, најгрдата, најгнасната, најпреценетата свиња од човек некогаш што заиграла фудбал. Ми се гади животот од таквите како него, требало да си остане ниско-класна пропалица како и остатокот од неговото посрано семејство.
А, ти па вака убавец, згоден, шармантен, гледам те избраа за Мис на Македонија... не се резили само, тоа е природна работа, Господ не му дал лепота, ама му дал талент :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јебига, грд, свиња, на негова возраст има освоено работи што некои убавци и талентирани (Љунгберг и остало) и непреценети не ги освоиле цела кариера :toe:

А и не знам што од другите фан клубови се замарате со Манчестер, со сета почит кон вас. Не видов фан на Манчестер да постира клип од глумата на Бентнер во ФА Купот ко за пример. Еднаш дури кога се раскаравте фанови на Арсенал и Челзи го вметнавте Манчестер самите а никој фан не ви се умеша. Чудна работа.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Разбираш, разбираш..:) Според твој критериум кој редовно го повторуваше во претходни муабети ;)
Океј де, разбирам, ама дај потсети ме шо точно сам кажал...

--- надополнето ---

Абе луѓе, сите зборите како е лошо судењето во АПЛ, ама изгледа не сфаќате колку е тешко да се биде судија. Судиите после секој actjob мора да проценуваат, па дури и да се коцкаат дали е прекршок или не е. Замислете колку е тешко за еден судија да суди на натпревар со Роналдо. Сите знаеме дека лесно може да пробие неколкумина и да биде соборен, а знаеме и дека може да помине неколкумина, а потоа да падне самиот за да изнуди пенал.
Според мене, некое посебно фаворизирање нема. Туку, има само авторитет кон играчи и менаџери, и очекувања. На пример, доколку судијата нема видено убаво дали е прекршок или не, тој секогаш ќе суди прекршок што ќе го фаворира тој што е поискусен и подокажан, а не тој другиот, иако можеби тој е во право.
Секако, ова кога не се наместени утакмиците. :)
Пореално мислење здрааве. Браво!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom