Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
^^Уште и твојот миленик на аватарот да размислуваше така :helou:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^^Уште и твојот миленик на аватарот да размислуваше така :helou:
Мисли :) И самиот кажа дека требаше да има пенал и црвен кога Гери го сопна (Одемвинги мислам беше) кога игравме против ВБА годинава во шеснаесетник ама веројатно ФА за признавање не казнува :smir:
Ама пак ќе кажам глупо е да се расправаме за судии кога сиротите и сами не знаат што прават, не се криви ни Манчестер ни Челзи ни Арсенал што квалификувале такви да судат.

F

fantomX

Гостин
Од форум за Челзи:
Did any one see the stats on Sky Sports? Spurs and City have both spent more than us since 2005! (I still can't believe that, but that's what it said)

Ги баарам тие податоци на Скај, не можам да ги најдам засега. Ама прекрасните Спурси не би напраеле такво „злодело“, нели ?! :jaj:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Од форум за Челзи:
Did any one see the stats on Sky Sports? Spurs and City have both spent more than us since 2005! (I still can't believe that, but that's what it said)

Ги баарам тие податоци на Скај, не можам да ги најдам засега. Ама прекрасните Спурси не би напраеле такво „злодело“, нели ?! :jaj:
Јас кога викав уште минатата сезона дека Спарси не се за жалење и за чудење кога се борат за 4то место затоа што трошат премногу пари, еве не колку Сити, ама повеќе од Арсенал, некој тука ме направи будала.

--- надополнето ---

Океј де, разбирам, ама дај потсети ме шо точно сам кажал...

Стварно не можам да го барам мислењето (или мислењата, затоа што сигурно повеќе беа), ама ти редовно го употребуваше тој збор како сите биле искомплексирани од Манчестер и го спомнувале секаде и секогаш, а и искомплексиран било дури и да влагаш во фан клуб на друга екипа. :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Има пари Тотенхем бе, како нема.
И ептен троши, тоа е факт, ама им се исплатеше на крајот.
Плус нон стоп се вртат некои огромни суми околу нив.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова го најдов за од 2009та уште, ама со сигурност дека многу потрошиле и за останатите две години до денес

Tottenham's latest financial results have revealed transfer spending of almost £150million in the last 16 months, surpassing the traditional Barclays Premier League top four and coming second only to Manchester City.
Spurs announced record pre-tax profits in the year ending June 2009, helped by the sale of Dimitar Berbatov to Manchester United and Robbie Keane to Liverpool, although both those heavyweights appear conservative in their transfer spending compared to the club currently fourth in the Barclays Premier League.
Tука на линков има што купиле а што продале детално од 2006 натаму

http://www.footbo.com/Teams/Tottenham/Transfers

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Стварно не можам да го барам мислењето (или мислењата, затоа што сигурно повеќе беа), ама ти редовно го употребуваше тој збор како сите биле искомплексирани од Манчестер и го спомнувале секаде и секогаш, а и искомплексиран било дури и да влагаш во фан клуб на друга екипа. :)
Да, така беше. А сега ти ми кажи од шо јас би бил искомплексиран од Арсенал :) Плус, у таа ситуација сега, Арсенал беа спомнени заради други работи. Не меши баби и жаби. :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ебати голмани од типот на Фостер... На две утакмици (Арсенал - Бирминген и Јунајтед, чинам со Тотенхем) во кариерата ке се повампири, а сега ке прима голови од мртов агол со глава..:kesa:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Да, така беше. А сега ти ми кажи од шо јас би бил искомплексиран од Арсенал :) Плус, у таа ситуација сега, Арсенал беа спомнени заради други работи. Не меши баби и жаби. :)
Торко, не реков дека ти си искомплексиран туку реков неколку дечки од ваш фан клуб се искомплексирани според твојот критериум. И Арсенал не беа тема на дискутирање, а ниту дискутираше некој навивач на Арсенал.

Да не ме сфатиш погрешно, јас не мислам дека тоа е комплекс, туку ти мислиш така :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Торко, не реков дека ти си искомплексиран туку реков неколку дечки од ваш фан клуб се искомплексирани според твојот критериум. И Арсенал не беа тема на дискутирање, а ниту дискутираше некој навивач на Арсенал.

Да не ме сфатиш погрешно, јас не мислам дека тоа е комплекс, туку ти мислиш така :)
Клапчо, ни јас не кажах дека ти си кажал за мене, тука секој си ги сфаќа работте как му одговарат, па ај ќе ти нацртам за да сфатеш шо сакам да кажам: Од шо фан на Јунајтед би бил искомплексиран од Арсенал? Со шо Арсенал му е набијал комплекс на еден фан на Манчестер? Со 6те год. без титула? Или со редовните победи на Арсенал врз Јунајтед у последно време?
Да не ме сфатеш и ти погрешно, јас оште мислам оти тва е комплекс, само ти неможеш да напрааш споредба. Тај шо погоре спомна за "децата на Венгер" не го спомна тва оти неможе да спии навечер од них, туку оти форумо е полн со непораснени деца. Па дали треба и них некој да ги чека да пораснат исто как шо се чекат тие од Арсенал?
Не биди глуп колко потписо шо ти е, ного си попаметен од него.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Мек Клиш нека седи Жигиќ пак на клупа да ти ебам се по список!

Е така, сега гледаме Арсенал како се мачи да го стори првенството поинтересно. :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Каде е Гордон,што му е??
Иначе и овој голманов(Белгиец мислам е?) гази еј,свака част.
Ајде ајде да гледаме поинтересно ,нека тепа Арсенал -))

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Каде е Гордон,што му е??
Иначе и овој голманов(Белгиец мислам е?) гази еј,свака част.
Ајде ајде да гледаме поинтересно ,нека тепа Арсенал -))
На клупа е Гордон.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
Ганери, Еткинсон да не ви судеше?

Изгледа ќе ги местат Сити шампиони. :tv:

Статус