Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Борбата во ПЛ е one horse race,односно борбата е завршена.
Битката ќе биде за местата кои водат во ЛШ и Европа Лига...мислам да не се лажеме за џабе.Лично ја да сум фан на Манчестер ќе почнам да си славам уште одсега.
Се гледа кој прате фудбал и премиер лига од 2007 год. :)

Ајде и на македонски, за шупавите:
Се познава кој гледа фудбал и Премиер Лига од 2007 година. :) (Притисни на Esc за да слушнеш со акцент) :)

В

Вори

Гостин
Од 2009 пратам ПЛ,чисто информативно.И не знам баш ништо поврзано со лигава,па ако ми требаат некои информации со задоволство ќе се обратам кај тебе :pipi:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Борбата во ПЛ е one horse race,односно борбата е завршена.
Битката ќе биде за местата кои водат во ЛШ и Европа Лига...мислам да не се лажеме за џабе.Лично ја да сум фан на Манчестер ќе почнам да си славам уште одсега.
Ај ај не им коби и ти сега :wink:. И лани однапред имаше честитања од двете трани па на крај знаеме како заврши и затоа лани пишав дека дека им честитам на Челзи али не на навивачите, али некои многу се најдоја погодени па почнаа да ми прават некои глупи моабети за како било оправдано нивното понашање.... Има уште доста за орање на нивата......

--- надополнето ---

Целио маабет беше за тва дека Јунајтед у последните години е толко доминантен шо на фановето на Арсенал им дојде преку кур цело време да тренират, а па да се втори. :) Разчистииме го тај маабет, не ја отварајте од ново дискусијата. :)
Грешка си Арсенал не завршуваше втор туку трет и четврти последниве години. Така да ние може да имаме комплекс од самите себе што не освоивме титула, а не од Манчестер затоа што имаше и други пред нас. Во меѓувреме и Челзи освојуваше. Тоа ми беше поентата и целото објаснување зошто е така ми беше тоа и мислев дека свати али пак вртиш тема дека имаме комплкес од вас а велиш да не ја отварамо таа дискусија а ти ја отвараш а кажа дека свати што сакам да кажам. Или пак лажеше дека сфаќаш или несакаш да сватиш....

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Грешка си Арсенал не завршуваше втор туку трет и четврти последниве години. Така да ние може да имаме комплекс од самите себе што не освоивме титула, а не од Манчестер затоа што имаше и други пред нас. Во меѓувреме и Челзи освојуваше. Тоа ми беше поентата и целото објаснување зошто е така ми беше тоа и мислев дека свати али пак вртиш тема дека имаме комплкес од вас а велиш да не ја отварамо таа дискусија а ти ја отвараш а кажа дека свати што сакам да кажам. Или пак лажеше дека сфаќаш или несакаш да сватиш....
Братче, ти си паметен, зрел, си сфаќаш работте, ама как шо има газди шо сакат инстант резултате има и фанове шо не ги боле или не се свесни дали клуубо граде стадион или полски нужник, е тие се тие искомплексираните. Уште од почеток немора да значе за сите. Извини шо те навредих. :)
Добро е барем ја најдовме феркфенцијата :smir:
Нема шо да повторуваме иста дискусија. Поздрав :smir:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.542
Поени од реакции
5.772
Еј не ми се верува, заврши дискусијата.... :pos2::pos2:

Али ипак мислам дека Ливерпул е најдобар ! :)) А ZZanchy ? :pos2::vozbud::smir:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
И за мене е најдобар. Посебно ЛукаШ Леива. :pos2:

G

Gray Foxx

Гостин
Ben Foster dropping a clanger, The first thing Man City's new trillion pound signing says is a desperate attempt to noise up their more illustrious neighbours, Arsenal's centre back cannot get fit, Arry is trying to sign everyone, regardless of any kind of logic....it's comforting that this season is getting back to the rhythm of English football. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Прочитав некаде дека повеќе навивачи во градот Манчестер имал Сити,а на Јунајтед биле повеќе од околината на градот и од останати делови на Англија .
Точно е ова ?
Обратно е, имаше на нашиот сајт подолга анализа за ова, како и распродажбата на тикетите. Поефтини се тикетите за меч на Сити, дури и ги продаваа повеќе тикети за цена од еден и пак на дерби мечевите не е исполнет стадионот, со самото тоа се гледа од прво, а ко второ имаше и мапа со распределбата на пабовите во градот и во предградијата каде што тие во градот се на Јунајтед а тие во предградијата на Сити. =)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Обратно е, имаше на нашиот сајт подолга анализа за ова =)
Како мислиш обратно,не верувам Сити да има навивачи низ цела Англија,или мислеше дека имаат од околината на градот ?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Нема логика Сити да има поголем број навивачи отколку Јунајтед во домашниот град.
Освен ако стануваше збор за Американци, во кој случај не би бил изненаден, ама Англичаните не ѓи сметам за толку нискоинтелегентни луѓе.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom