TheGeneral
Арогантно копиле
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 1.212
- Поени од реакции
- 583
Нека биде првото така, за тебе. Голем си, зрел си, мош не си искомплексиран од Јунајтед. Не се сите как тебе...ОК ако е така во ред е.... И да има и фанови на манчестер кој ќе пишат во темата за арсенал и тоа е нормално за мене. Ако мислиш дека лечат некои комплекси со тоа што одат во други фан клубови грешка си. Има и од други фан клубови кои пишуваат не само од Арсенал, но тоа што пишуваат незначи ништо што ти сакап да го наметнеш како комплекс. А и јас ретко пишувам во други теми за фан клубови (освен ако сакам да прашам нешто или силчно), а во последно време и послабо ги читам..... едино читам за инфо затоа што сакам да знам што се случува горе доле затоа што најбрзо ќе дознаеш за некој друг клуб тука а и неморам да барам низ нет.....
А за тоа болдот несакав да кажам дека гледаш од времето на роналдо туку дека Манчестер не бил баш толку доминантен како последниве 5-6 год. Правам моабет за последните 10-15 години. Точно е дека секогаш котирале високо али дека биле толку доминантни незнам баш......
Значи ќе пробам да ти објаснам на др начин шо сакам да кажам уште од почетоко. Пет години веќе Арсенал нее видел титула од Јунајтед. Јунајтед втор, прв, прв, прв, втор и сега пак се боре за титула. Посебно, кажах ти, последните утакмици меѓу Јунајтед и Арсенал ги знааме. Кога Арсенал не му е давал на Манчестер ниедна победа ни дома ни гости? Кога Манчестер у последните 10год. е бил "зависен" од Арсенал как Ферги саа шо не му дава на Венгер да мрдне? Кога Арсенал е имал период од 5год. да не му даде на Јунајтед да се боре за титула. Хех, не му дава, се зависе од самио Арсенал да, ама ако Јунајтед е бил послаб за 5 места подоле, Арсенал ќее бил место погооре, плус ќе се радуват на победи. Кога? Значи никојпат! Па за тва јас и никојпат не сам имал "можност" да набијам комплекс од Арсенал. И остави ги тие деца по 15,16,17 год шо викат дека следат фудбал од 5-6год, дека го следат Арсенал од 2000год., а за них приказната е оште поинтересна.
Мислам дека имаше, ајде спроведи го.Абе, немаше ли правило, каде што мора да се пишува на Македонски јазик ? Каков јазик е овој погоре ? Сигруно не македонски....
Барам да се почитуваат правилата, ако воошто постојат