M
marko 1996
Гостин
Која лига играш?Па затоа имам 1 пораз и 2 нерешено во сите категории![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која лига играш?Па затоа имам 1 пораз и 2 нерешено во сите категории![]()
Премиер лига бе брат со ЧелсиКоја лига играш?
Епа тоа ти е ја што ти викам друго е да играш со Челзи играчи како Лампард , Дрогба, Анелка, Торес ... А друго е да играш со Лидс или со некој втора лига , зашто ти купуваш играч од 15 мил. ја купувам од 15к . Ти имаш креатор на игра и со која било формација можеш да тепаш а ја имам играч со 12 пассинг и 11 креативност ми е најдобриот креатор на играта. Пробај играј 2ра лига со 4-4-2 ке видиш ке те отвараатПремиер лига бе брат со Челси
И не играј со готови клубови пробај со некој 2ра , 3та лига изгради тим , од ништо направи нешто тоа е вистински менаџер
А готов тим тоа више не е интересно 
Епа тоа ти е ја што ти викам друго е да играш со Челзи играчи како Лампард , Дрогба, Анелка, Торес ... А друго е да играш со Лидс или со некој втора лига , зашто ти купуваш играч од 15 мил. ја купувам од 15к . Ти имаш креатор на игра и со која било формација можеш да тепаш а ја имам играч со 12 пассинг и 11 креативност ми е најдобриот креатор на играта. Пробај играј 2ра лига со 4-4-2 ке видиш ке те отвараатИ не играј со готови клубови пробај со некој 2ра , 3та лига изгради тим , од ништо направи нешто тоа е вистински менаџер
А готов тим тоа више не е интересно
![]()
и не играм баш со готов тим ги купив Нејмар, Марко Верати, Алекс Сандро и Лукаку така да тимот е на почеток на градење 

Тој што ги правел македонскиве лиги, сигурно навива за Брегалница Штип. Најмногу навивачи имаат секад а и секад се у првите 4 екипи.
![]()
Mission completed!
*купувам само британци![]()

Како ти се направени тие логоата да ги покажува?![]()
Дај препорачајте некој poacher добар за во Тотенхем