Football Manager 2011

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
На мојов пач со МК лига Милано Куманово во трета сезона има 15милиони буџет!!!!
А Напредок мој кутриот иако три години освоив првенство со ред, 2 купа, еднаш играв во групи од Лига Евроопа, и сега играм групи во Лига на Шампиони годишно имам буџет едвај 3.5м евра!
Вардар пак нема ништо освоено а има просек на публика 15к!

--- надополнето ---

го тепав Монако на гости 0-3 и тоа случајно сменив тактика првпат играв така реков секако ќе изгубам бар да пробам нешто ново и ги скапав!
[/URL]
[/URL]

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ја да ја ставам оваа формација ко што играм со Челси и Блегпул ке ме тепа :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Не 24 утакмице 22 победени 1 пораз 1 нерешено

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
На мојов пач со МК лига Милано Куманово во трета сезона има 15милиони буџет!!!!
А Напредок мој кутриот иако три години освоив првенство со ред, 2 купа, еднаш играв во групи од Лига Евроопа, и сега играм групи во Лига на Шампиони годишно имам буџет едвај 3.5м евра!
Вардар пак нема ништо освоено а има просек на публика 15к!

--- надополнето ---

го тепав Монако на гости 0-3 и тоа случајно сменив тактика првпат играв така реков секако ќе изгубам бар да пробам нешто ново и ги скапав!
[/URL]
[/URL]
A ја се чудам како влагате сите у лш и си викам до мене е проблемот :)) со 3.5 мил. буџет охохооооооооо :) милано им 15:drk:. А вие да си симнете овој пачов за мак лига кајганџиите што го правеле по реален ќе да е :)

С

сашенко

Гостин
Не 24 утакмице 22 победени 1 пораз 1 нерешено
Одлично, јас немам такви резултати со јуве ама се држам одлично.Реално си играм, колку се може толку.Првата сезона се квалификував за лига на шампиони едвај, втората веќе имав одличен тим ама испаднав во 1/8 финале.Дури 5тата сезона успеав да освојам лига на шампиони и тоа едвај, се измачив додека стигнав до титулата.Сега веќе се е полесно.До сега немав некои такви сезони каде сум правел рекорди големи со многу малку порази во текот на годината.Отприлика 5+ порази и нерешени доста имав во текот на една сезона.Ама успевав да освојувам титули колку толку и направив млад тим, успешен, без премногу големи плати, правев звезди, младинскиот тим го гледав и играм со нив исто така.Земам млади играчи од странство на 15-16 години и со младинскиот ги правам играчи и после доаѓаат како измени во првиот тим.НЕ се некои звезди во прв тим сите ама борци се тоа сигурно.Ве читам тука зас млади играчи надежни што пишувате и од така наоѓам некои и така.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Abe zemete igrajte so Levski 1-va sezona 24W 5D 1L zimanje ligata i kupot :) samo problem e toa so imaat mal budzet ali se trpi nekako :)

M

marko 1996

Гостин
Незнам дали е до пачов 1.3 или до мене значи формацијава си ја играм од секогаш 4-5-1 со 2 полушпуца и 1 дмф , значи прво полувреме 5 гола има давам , а свири почеток на второ ме отвараат. Сеа играв со едни пацери баш у прво полувреме имав 14 шута они 2 , второ свири ја 14 шута они 18 на крај. Кај го има ова бе. Имав претходната сезона над 15 нерешени. Се нервирам ептен чаре некое има? Вадам играчи уморни , ставам после 75 минута диф. да играат ама се исто еве со норвич играв сеа у прво ги водам 2-0 од 80 до 90 ми дадоа 2 гола.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Абе играј 4-4-2 какви 2 полушпица со 1 шпиц само не оди тоа таке

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
A ја се чудам како влагате сите у лш и си викам до мене е проблемот :)) со 3.5 мил. буџет охохооооооооо :) милано им 15:drk:. А вие да си симнете овој пачов за мак лига кајганџиите што го правеле по реален ќе да е :)
Абе за мојов буџет може и да е малку 4 години со ред освојувам првенство, 2 купа, групи лига европа, групи лига ан шампиони и прва нокаут фаза лига на шампиони па види ти :)! А Милано беше така пред да го затворат босот :)

M

marko 1996

Гостин
Абе играј 4-4-2 какви 2 полушпица со 1 шпиц само не оди тоа таке
Абе сеа коа ти викам дека формацијава ти е најбоље на фм да ја играш ако имаш добар среден ред. Како може со 0 буџет за трансфери да ги тепам манчестер со формацијава? Значи не е до тоа, ти викам против послаби тимови и у второ полувреме багосана е играта пробав и 4-4-2 и све.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Епа брат одма кој ќе промениш нема да работа перфект јас ја играм оваа формација еве пола сезона на пријателските не одеше баш баш али потоа кој се уиграа се живо победив

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Неможеш со една формација се живо да тепаш... И не постои најдобра формација.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Па затоа имам 1 пораз и 2 нерешено во сите категории ;)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Играв со повеќе тимови на 2011, али никаде не видов толку добар напаѓачки тандем како Лавеци и Кавани во Наполи. Момците едноставно корнат. Уште да успеам да му го земам Хернандес на стариот и мислам дека ќе го формирам најдобриот напад во моето менаџерско искуство :)

Kajgana Shop

На врв Bottom