пачот е 11.3 секаде скоро го има а за упатување не сум баш некој експерт а за мотивирање зависи ако играш дома јас ставам do it for thе fans ако сум на гости wish them luck
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ја од моето искуство со ФМ Wish them luck се прави кога играш со некој класа над тебе , Do it for the fans се прави кога е нерешено на полувреме или кога играш со ривалот , ама јас практикувам на секој посебно како изиграл си имав свој граници пример од 6 до 6.5 ( мислам вака ми беше не ме факајте за збор) Дисапоинтинг , над тоа им кажувам нешто подобро( ова зборам на полувреме). А на почеток ке си видиш што највеќе ти одговара за зборење. За формација пробајте ја 4-5-1 со еден дмф , 2 цмф, 2полушпица на 10,11 мене ми се покажала како најдобра формација. Има ке побарате по темава имам оставено линк ептен корисен стваш оценки од играчот и ти кажува што е најдобра позиција за него( Poacher, Complete Forward) или што највеќе му одговара. Можете Ginius мисалм вака се пишува за да си видити играчи дали се исплати како ке се развива у иднина итн. Иначе ја прекинав со играње ми скурчи више леедс ги направив непобедливи против тимови како Манчестер , Челзи , Ливерпул, Арсенал а против Виган и такви пацери губев се инвервирав и ја избришав нешто ми се заебаа плус знакчињата со тимовите и прекинав сеа ја чекам 12 
јас играм или 4-4-2 или 4-2-3-1 со брзи крила и добри цм-а, а во нападот или вучинич или миколи (а од младиве белфодил е многу јак) 

Исто така земете го и Leight Griffiths под 1 мил ке го земете ама се исплати за парите ако играте посебно 2ра лига негде или некоја послаба лига прави парче. Ahmed Soukona мислам вака е овој за безпари супер играч после тоа Pichu Atenza за 1.1 мил. го земав ми даваа 26 мил. за него за жива глава не го давав
Еден од најдобрите централни бекови што се зимаат за тие пари па може и најдобриот после се прави оцени 19 и 18 му се за одбрана.
И функционира тактикава 4-4-2 се даваат барем голови или ?
па првата сезона и не, оти пробував појќе формации и тактики. Сега оваа вторава сезона ја завршив со 43-13 гол разлика, најдобриот стрелец 11 гола ама за првенство со 12 кола е доста добро!