Сутлијаш
PAZZO PAZZINI
- Член од
- 5 декември 2010
- Мислења
- 2.614
- Поени од реакции
- 1.550
Што поточно?Ќе може некој да ми помогне со тренинзите неможам да се снајдам.
Што поточно?Ќе може некој да ми помогне со тренинзите неможам да се снајдам.
Еве ти го најдобриот тренинг ever! http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=3595 - мада што и со дефолт тренингот се станува шампион и се си е како што треба..Нели имаше тука во темава незнам колку страни поназад еден линк за download за тренинзи нешто? Ќе може некој да ми даде линк од тоа да го симнам, да ми каже за што служи и каде да го ставам и активирам? И мислам дека Акси беше тој што игра со Борусија Дортмунд, ќе може линк од формацијата и играчите што и имаш зашто и ја почнав со нив.
До Тотенхем е, истово буквално и јас го постигнав, не купив никого, дури и продадов некои сакатури што се влечат таму како Паласиос, Павличенко итн итнСо Тотенхем прва сезона шампион во ПЛшампион во ФА Куп, и 1/2 финале ЛШ испаднав од Лион изгубив 1-3 дома и на гости 0-2 тепав.Или се многу добро направени на новиов пач или јас сум многу добар менаџер :p
@Сутлијаш Земи си го Smithies за втор голман, ем за ефтини пари ем врши работа.Гомес е одличен.
Павличенко сакатура? :O Првава сезона одличен е кај мене, дае 4 гола на 1 натпревар дуриДо Тотенхем е, истово буквално и јас го постигнав, не купив никого, дури и продадов некои сакатури што се влечат таму како Паласиос, Павличенко итн итнЛесно е да се игра со нив, 500 играчи имаат.
![]()
Кyle Walker или како и да беше, бекот, никако да си го продал...исто и Rose. А Дос Сантос шитни го одма...Павличенко сакатура? :O Првава сезона одличен е кај мене, дае 4 гола на 1 натпревар дуриИграв 4-4-1-1 со Дефо ко шпиц и ми се повредуваше неколку пати по 3-4 недели, русинов одлична замена се покажа, за разлика од Крауч, скапа во резерви и сега отиде во Болтон за 2,5.Од овие позајмениве сеа незнам кој да шиткам кој да чувам, 20 души на позајмица пратиле :lol:
Кај мене ептен беше крш, се повредуваше честоПавличенко сакатура? :O Првава сезона одличен е кај мене, дае 4 гола на 1 натпревар дуриИграв 4-4-1-1 со Дефо ко шпиц и ми се повредуваше неколку пати по 3-4 недели, русинов одлична замена се покажа, за разлика од Крауч, скапа во резерви и сега отиде во Болтон за 2,5.Од овие позајмениве сеа незнам кој да шиткам кој да чувам, 20 души на позајмица пратиле :lol: