Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Премиер лига бе брат со Челси
Епа тоа ти е ја што ти викам друго е да играш со Челзи играчи како Лампард , Дрогба, Анелка, Торес ... А друго е да играш со Лидс или со некој втора лига , зашто ти купуваш играч од 15 мил. ја купувам од 15к . Ти имаш креатор на игра и со која било формација можеш да тепаш а ја имам играч со 12 пассинг и 11 креативност ми е најдобриот креатор на играта. Пробај играј 2ра лига со 4-4-2 ке видиш ке те отвараат :) И не играј со готови клубови пробај со некој 2ра , 3та лига изгради тим , од ништо направи нешто тоа е вистински менаџер:) А готов тим тоа више не е интересно :)

Епа тоа ти е ја што ти викам друго е да играш со Челзи играчи како Лампард , Дрогба, Анелка, Торес ... А друго е да играш со Лидс или со некој втора лига , зашто ти купуваш играч од 15 мил. ја купувам од 15к . Ти имаш креатор на игра и со која било формација можеш да тепаш а ја имам играч со 12 пассинг и 11 креативност ми е најдобриот креатор на играта. Пробај играј 2ра лига со 4-4-2 ке видиш ке те отвараат :) И не играј со готови клубови пробај со некој 2ра , 3та лига изгради тим , од ништо направи нешто тоа е вистински менаџер:) А готов тим тоа више не е интересно :)

Хаха вака сеа Анелка го продадов, Лампард мие втор состав, Торес се повреди не игра 3 месеца Дрогва е у први 11 :) и не играм баш со готов тим ги купив Нејмар, Марко Верати, Алекс Сандро и Лукаку така да тимот е на почеток на градење :)

Ако ја има некој нашава лига, ама на пачот 11.3 направена ќе го молам да ми ја прати на ПП. :)

Тој што ги правел македонскиве лиги, сигурно навива за Брегалница Штип. Најмногу навивачи имаат секад а и секад се у првите 4 екипи.

На Брегалница има повеќе публика на тренинг отколку Вардар на утакмица.

ПС овие Барса ме нервираат неможам нерешено да им извадам.

28jh45x.jpg

Mission completed!

*купувам само британци :)

Како ти се направени тие логоата да ги покажува? :)

^^ Се ставаат во играта преку My Documents/Sport Interactive/Football Manager 11

Дај препорачајте некој poacher добар за во Тотенхем

Дај препорачајте некој poacher добар за во Тотенхем

Имаше еден Чех млад играч, играше во ЦСКА Москва од таму го земав, за поучер топ беше, само не ми текнува на името, одамна играв :D

Конечно ја сватив играта (речиси)... Препорачајте некој солиден deep lying playmaker, јас играм со Њукасл прва сезона, 12 место моментално, најголем успех 1-5 на гости против Челзи :icon_lol:

Ќе може некој да ми помогне со тренинзите неможам да се снајдам.

Back
На врв Bottom