Football Manager 2011

M

marko 1996

Гостин
Премиер лига бе брат со Челси
Епа тоа ти е ја што ти викам друго е да играш со Челзи играчи како Лампард , Дрогба, Анелка, Торес ... А друго е да играш со Лидс или со некој втора лига , зашто ти купуваш играч од 15 мил. ја купувам од 15к . Ти имаш креатор на игра и со која било формација можеш да тепаш а ја имам играч со 12 пассинг и 11 креативност ми е најдобриот креатор на играта. Пробај играј 2ра лига со 4-4-2 ке видиш ке те отвараат :) И не играј со готови клубови пробај со некој 2ра , 3та лига изгради тим , од ништо направи нешто тоа е вистински менаџер:) А готов тим тоа више не е интересно :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Епа тоа ти е ја што ти викам друго е да играш со Челзи играчи како Лампард , Дрогба, Анелка, Торес ... А друго е да играш со Лидс или со некој втора лига , зашто ти купуваш играч од 15 мил. ја купувам од 15к . Ти имаш креатор на игра и со која било формација можеш да тепаш а ја имам играч со 12 пассинг и 11 креативност ми е најдобриот креатор на играта. Пробај играј 2ра лига со 4-4-2 ке видиш ке те отвараат :) И не играј со готови клубови пробај со некој 2ра , 3та лига изгради тим , од ништо направи нешто тоа е вистински менаџер:) А готов тим тоа више не е интересно :)
Хаха вака сеа Анелка го продадов, Лампард мие втор состав, Торес се повреди не игра 3 месеца Дрогва е у први 11 :) и не играм баш со готов тим ги купив Нејмар, Марко Верати, Алекс Сандро и Лукаку така да тимот е на почеток на градење :)

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Ако ја има некој нашава лига, ама на пачот 11.3 направена ќе го молам да ми ја прати на ПП. :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.914
Поени од реакции
30.890
Тој што ги правел македонскиве лиги, сигурно навива за Брегалница Штип. Најмногу навивачи имаат секад а и секад се у првите 4 екипи.
На Брегалница има повеќе публика на тренинг отколку Вардар на утакмица.

ПС овие Барса ме нервираат неможам нерешено да им извадам.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
^^ Се ставаат во играта преку My Documents/Sport Interactive/Football Manager 11

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Дај препорачајте некој poacher добар за во Тотенхем

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дај препорачајте некој poacher добар за во Тотенхем
Имаше еден Чех млад играч, играше во ЦСКА Москва од таму го земав, за поучер топ беше, само не ми текнува на името, одамна играв :D

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Конечно ја сватив играта (речиси)... Препорачајте некој солиден deep lying playmaker, јас играм со Њукасл прва сезона, 12 место моментално, најголем успех 1-5 на гости против Челзи :icon_lol:

O

ob1

Гостин
Ќе може некој да ми помогне со тренинзите неможам да се снајдам.

Kajgana Shop

На врв Bottom