M
marko 1996
Гостин
Која лига играш?Па затоа имам 1 пораз и 2 нерешено во сите категории![]()
Која лига играш?Па затоа имам 1 пораз и 2 нерешено во сите категории![]()
Премиер лига бе брат со ЧелсиКоја лига играш?
Епа тоа ти е ја што ти викам друго е да играш со Челзи играчи како Лампард , Дрогба, Анелка, Торес ... А друго е да играш со Лидс или со некој втора лига , зашто ти купуваш играч од 15 мил. ја купувам од 15к . Ти имаш креатор на игра и со која било формација можеш да тепаш а ја имам играч со 12 пассинг и 11 креативност ми е најдобриот креатор на играта. Пробај играј 2ра лига со 4-4-2 ке видиш ке те отвараатПремиер лига бе брат со Челси
Хаха вака сеа Анелка го продадов, Лампард мие втор состав, Торес се повреди не игра 3 месеца Дрогва е у први 11Епа тоа ти е ја што ти викам друго е да играш со Челзи играчи како Лампард , Дрогба, Анелка, Торес ... А друго е да играш со Лидс или со некој втора лига , зашто ти купуваш играч од 15 мил. ја купувам од 15к . Ти имаш креатор на игра и со која било формација можеш да тепаш а ја имам играч со 12 пассинг и 11 креативност ми е најдобриот креатор на играта. Пробај играј 2ра лига со 4-4-2 ке видиш ке те отвараатИ не играј со готови клубови пробај со некој 2ра , 3та лига изгради тим , од ништо направи нешто тоа е вистински менаџер
А готов тим тоа више не е интересно
![]()
На Брегалница има повеќе публика на тренинг отколку Вардар на утакмица.Тој што ги правел македонскиве лиги, сигурно навива за Брегалница Штип. Најмногу навивачи имаат секад а и секад се у првите 4 екипи.
Како ти се направени тие логоата да ги покажува?![]()
Mission completed!
*купувам само британци![]()
http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=4377Како ти се направени тие логоата да ги покажува?![]()
Средено
Имаше еден Чех млад играч, играше во ЦСКА Москва од таму го земав, за поучер топ беше, само не ми текнува на името, одамна игравДај препорачајте некој poacher добар за во Тотенхем