Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Фајлот што го симињаш ти е имејџ, ако ти го дава како рар архива. Ти најверојатно си ја екстрактирал па после си ја инсталирај. Не ја екстрактирај, туку тој фајл што ти го даде кога ја симна, стави го во Алкохол.

Ајдееее, значи сеа да ја избришам играта и од почеток да ја инсталирам, али место да ја отпакувам тој што ми е рар фајлот да го пуштам со Даемон Тулс или со Алкохол?

Коа ке ја уклучам играта ми пишува Disc Not Found може да ми објасни некој што треба да направам?
Види дали ти е маутната со daemon tools ...

Ајдееее, значи сеа да ја избришам играта и од почеток да ја инсталирам, али место да ја отпакувам тој што ми е рар фајлот да го пуштам со Даемон Тулс или со Алкохол?

Не мора да ја бришеш. Само тој фајл што ти го дае кога ја симна, 2,49 гб мислам беше, маунтни го преку Алкохол и Даемон, и тоа е се. Исто како да имаш цд од Фудбал Менаџер во цд-ромот. :)

Абе само мене ми се дешава програм нот уркинг после мн. алт табање ? и ми се гаси ?

^ Чекај/те пач, читав дека праела и крашеви али не сум изненаден, менаџеров се средува со пачовите, на почеток е далеку од перфектен за играње, таков е случајот години наназад ...
Мада фм09 го држи рекордот на багови, целиот беше багосан, од преголем број на повреди ( не се трпеше тоа ), до епик фејл ситуации во тактик скриновите кога се дуплираа играчите, претходно па осмицата имаше супермен голмани, и тоа такоџе не се трпеше, за 10ката не ми текнува многу зашто тек од првиот пач почнав да ја играм ( до сега, тоа е најдобриот менаџер али проблем беше недостатокот на добри играчи по 2020 ).

Абе само мене ми се дешава програм нот уркинг после мн. алт табање ? и ми се гаси ?

+1, веза немам што е проблемот :)

Сменете на windows мод.

Ке си чекам Reloaded да стават на Замунда,оваа верзија можно е да прави Dont Send

^ Исти к*рац ке ти биде и со верзијата на Релоадед, играта и таму ке тече со истите багови ко и на оваа верзија, едноставно до играта е, такви проблеми се стандард пред првиот пач.
Ова ти го кажувам само колку да ти укажам дека џабе ке чекаш друг уплоад, немаш никаква потреба за такво нешто.

A znae li nekoj kade moze da se kupi originalnata verzija ?

Blagodaram

прв ден, повеќе багови отколку импресии, нот со гуд

Има и крак, да немора исото цело време да го лоадирате.

ако некој надје некој добар skin или facepacks и kitpacks нека стаи тука,ја барам уште има од 2010 не знам дали би ги прифатил овој менаџер тие.

ако некој надје некој добар skin или facepacks и kitpacks нека стаи тука,ја барам уште има од 2010 не знам дали би ги прифатил овој менаџер тие.
На fm-base имаш facepack и logos ама само од Премиер Лига

Back
На врв Bottom