Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
начи најдов торент ама инсталацијата е на англиски а играта е на руски шо треба да напраам ...да не трошам за џабе нет ....
Во image -от имаш english и че го копираш во languages кај шо че ја инсталираш играта... ете види кај мене на сликата се е во ред

a da ne znaj nekoj sho ima makedonska liga napraeno pobeda dali ja ima ? fala

Боо прво коло против Челзи. Само што завршив прес конференција и можам комплетно да кажам ташаците цитрони ми ги направија. 2141 прашања, а никаде не видов опција како 2010-тката дека времето за прес е завршено и да станеш поштено да си одиш. Се надевам нема сите да бидат толку исцрпни :)

Почнувам со Сандерленд, малце сум како изгубен во свемирот дека не го играв демово, а плус 10ката ја немам играно од јануари... Ама ќе се снајдам.

Ако можит скриној да добијам од Marco Verratti и Daniel Aquino, какви се на 11 да видам? :)

Интересно е на match analysis што се јавува пораката, што се движи :) Интересна новина ми е :)

Да, не издржав, ја инсталирав :pos:

COUTINHO дроби ЛОЛ .... Почнав со Наполи дека со Интер не е интересно \o

Искрено, се мислам сеа дали да ја симнам.. Оваа ја неам играно во животот, ФИФА Менаџер ја баратам без проблем, ама оваа ми изгледа покомплицирана.. Ама ми стои и поинтересна.. Ако се решам да ја симнам се надевам оти ќе ми бидете од помош до дека да се навикнам :))

Искрено, се мислам сеа дали да ја симнам.. Оваа ја неам играно во животот, ФИФА Менаџер ја баратам без проблем, ама оваа ми изгледа покомплицирана.. Ама ми стои и поинтересна.. Ако се решам да ја симнам се надевам оти ќе ми бидете од помош до дека да се навикнам :))

Друже и ја кога почнав со менаџер 2008 бев цела WTF? ама за ден-два се научив како. Прашувај слободно :)

Ако можит скриној да добијам од Marco Verratti и Daniel Aquino, какви се на 11 да видам? :)

fuaphg.jpg

Верати не можам да го најдам, датабазата ми е на medium.

Не се мисли многу...The greatest job of the earth :)

Коа ке ја уклучам играта ми пишува Disc Not Found може да ми објасни некој што треба да направам?

Коа ке ја уклучам играта ми пишува Disc Not Found може да ми објасни некој што треба да направам?

Ако ти е симната од замунда, фајлот што си го симнал ти е имејџ фајл, маунтни го преку Алкохол или Даемон, сеедно.

Ако ти е симната од замунда, фајлот што си го симнал ти е имејџ фајл, маунтни го преку Алкохол или Даемон, сеедно.

Брат од Замунда ми е симната али немам имејџ фајл, туку играта ја инсталирав преку setup.

Брат од Замунда ми е симната али немам имејџ фајл, туку играта ја инсталирав преку setup.

Фајлот што го симињаш ти е имејџ, ако ти го дава како рар архива. Ти најверојатно си ја екстрактирал па после си ја инсталирај. Не ја екстрактирај, туку тој фајл што ти го даде кога ја симна, стави го во Алкохол.

Back
На врв Bottom