Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
ако некој надје некој добар skin или facepacks и kitpacks нека стаи тука,ја барам уште има од 2010 не знам дали би ги прифатил овој менаџер тие.

Стрпете се, уште играта не е излезена.

Супер е менаџеров (настрана баговаќи), иако тој (пач) што излегува на зима ќе корне, сега за сега сум задоволен како се одвива...thumbs up!
Ќе пишам покасно за ситниците кои ги имаат средено, сега играм...:icon_mrgr

Не сум забележал на претходните менаџери ама на овој ја македонската валута денар :):)

Еве ви темен скин http://www.fmscout.com/i-1011-Dark-skin-for-FM2011-Demo.html , иако пишува дека е за демото сепак нормално си работи ( кај мене е ок ) ... туку друго нешто ми пречи кај играва а тоа е дека на почеток нема опција да се одбере репрезентација туку само клуб ... на последните неколку FM имаше опција на почетокот да бираш репрезентација , незнам дали само на мојава верзија е така или општо е така ... а баш сакав да почнам со Македонија ... мојата верзија/торент е од DiNKY ( за жал неможев да најдам торент од RELOADED ).

Македонска валута мислам дека има уште од фм 08.Иначе според ова што го читам гледам дека играва отишла бајаги напред со квалитетот што ми се свиѓа,само штета имам слаба графичка и неможам да ја играм.:kesa:
Него ај да прашам више коа пишувам:
има македонска лига или од балканот само србија хрватска итн. ги има?
И како се напраени нашиве играчи(Пандев,Шуми)зашто на 08 Пандев беше мн јак:smir:

Едно прашање:

2lcs4u9.png

Значи во подесувањата за колку да биде тежок тренингот, го има ова чудо. Вика колку се задоволни играчите. Ако зголемувам во тежок тренинг, бојата на барот (на сликата е небесно плаво) станува црн. Тоа значи дека се уште позадоволни или треба да остане плавата боја за да бидат задоволни?

Поздрав.

Ејј сега го заприметувам ова, фонтов на играта каде што ги пишува името на тимот, главните информации ми е многу прост. Тенок, никаков. Добар си беше на 2008, 09, 10.

Македонска валута мислам дека има уште од фм 08.Иначе според ова што го читам гледам дека играва отишла бајаги напред со квалитетот што ми се свиѓа,само штета имам слаба графичка и неможам да ја играм.:kesa:
Него ај да прашам више коа пишувам:
има македонска лига или од балканот само србија хрватска итн. ги има?
И како се напраени нашиве играчи(Пандев,Шуми)зашто на 08 Пандев беше мн јак:smir:

Ако едно нешто што не треба да имаш за да ја играш играва, тоа е јака графичка. Освен ако твојата е од времето на GeForce MX 440 тогаш можеш да ја играш.

Помош јазик како да сменам?! :) Имам само Руски, се снајдвам некако ама заебано е...

Помош јазик како да сменам?! :) Имам само Руски, се снајдвам некако ама заебано е...

треба да симнеш и англиски фајл и да направиш copy кај шо ти е инсталирана играта на пример C\program files\football manager\data\languages.

А ако си го симнал торентот од Замунда имаш англиски јазик во фолдерот каде што е инсталацијата на играта.

Back
На врв Bottom