FIFA 11

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.159
Поени од реакции
5.933
Дајте малце помош околу снимање на играва.. Значи ја земав на 2 цд-а зипувани у 6 дела part 1 2.. Отпакувам од прво цд part 1 и стига до 99 % и ми бара цд 2 part 6 , пробувам со 2 цд и нејќе, вика отпакувај part 1 од 1 цд.. Иначе и со deamon пробував да монтирам , исто се јавува грешка.. помош ?
RELOADED верзијата е 5.82 гига. Стрипуваната верзија на FANiSO е 4.4 гига. 2те верзии се со еден .iso фајл кој се отвара со daemon и лесно се инсталирува. Што си земал ти - господ знае. :toe:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
RELOADED верзијата е 5.82 гига. Стрипуваната верзија на FANiSO е 4.4 гига. 2те верзии се со еден .iso фајл кој се отвара со daemon и лесно се инсталирува. Што си земал ти - господ знае. :toe:
Ne сум земал ја ништо, ја да сум ја би ја симнал од нет.. Него другар ми лупнал 100 ден, ја купил.. Значи верзијата е reloaded 5 . нешто гига како и што кажа, значи ја отпакував со rar , ама после deamon не ја монтира edit: значи зипувана е на делови, кога ќе се одзипува тука е iso-то, ама нејќе, јавува внеси цд-2, а кога внесеш,вика на цд-1 не е завршен unzippot . Уствари што се замарам, побрзо ќе ја симнам од торент :)

Lovec

http://trophymanager.com/
Член од
14 февруари 2010
Мислења
65
Поени од реакции
1
еве и јас нешто да постирам значи играм со Млада Болеслав и засега лесно ми иде али и интересно земав некои подобри играчи како класнич како што иде ја освојувам лигава сигурно се решив на неа бидејќи има маќедонски играч.

а ме интересира дали има некој маќедонски пач со маќедонска лига дали постои веке такво нешто или барем со маќедонскава репрезентација

а иначе гледам темава е во опаѓање слабо се постира

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Кажи која финта ја сакаш и одма ќе ти ја кажам сите ги знам !
Е ај чим ги знаеш сите.. ај кажи како ги праиш тие финти каде што треба 2та аналози да се употребат. Нели левиот аналог е за тактики? Како ке го употребиш за финтици? Иначе правам и јас доста финти, али некои не можам добро.. правам како што пишува, али не ми успева, дали аналогот не ми е баш про, појма неам. А од друга страна пак.. како успеваат другиве финтици, ако аналогот зеза, нема ни други финтици да успеваат. Ај еве да наведам некоја (да речеме потешка). Rainbow на пример.. 10 од 10 пати ке ми успее, а има некои полесни од неа (барем како што гледам во инструкциите) што не успеваат. Дали има некоја еџтра финта, појма неам.

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Дали има некој заинтересиран да играме на GameRanger?

Lovec

http://trophymanager.com/
Член од
14 февруари 2010
Мислења
65
Поени од реакции
1
:D

ae i jas sam za igra koj saka moze da igrame na gameranger

lovec_mkd

Член од
21 јуни 2010
Мислења
192
Поени од реакции
13
Е ај чим ги знаеш сите.. ај кажи како ги праиш тие финти каде што треба 2та аналози да се употребат. Нели левиот аналог е за тактики? Како ке го употребиш за финтици? Иначе правам и јас доста финти, али некои не можам добро.. правам како што пишува, али не ми успева, дали аналогот не ми е баш про, појма неам. А од друга страна пак.. како успеваат другиве финтици, ако аналогот зеза, нема ни други финтици да успеваат. Ај еве да наведам некоја (да речеме потешка). Rainbow на пример.. 10 од 10 пати ке ми успее, а има некои полесни од неа (барем како што гледам во инструкциите) што не успеваат. Дали има некоја еџтра финта, појма неам.
Најдобрите финти во цела игра според мене се Rabona Fake, Rabona Fake + Shot и Chop ( Left & Right ) !

Член од
2 април 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво, ми треба помош од вас.
Незнам што и се случи на фифава но во последно време не можам да ја играм. Кога ја пуштам после интрото кога го дава Кака, теренот е цел плав не се гледа ништо и после неколку сегунди се кочи цела игра и ми појавува Fifa 11 has stopped working.
сменив 10 пача и крака, 5 пути ја реинсталирав ама неможам да ја поправам. ве молам ако знаете да ми помогнете, фала.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
А драјверите на графичката проба или воопшто дали е до графичката провери ?

Член од
1 декември 2010
Мислења
46
Поени од реакции
4
Dali moze nekoj da mi dade link da ja simnam fifa 2011 ? fala odnapred :))

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Еј знам дека е малце оф-топик ал на фифа менаџер 11 после абдејт 3 играва само паѓа кога ќе почнам да играм имал ли некој ваков проблем ?

Kajgana Shop

На врв Bottom