FIFA 11

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Нема проблем.. иначе и те како е добредојден :D

--- надополнето ---

Ме интересира има ли некаде линк за сите финти што постојат во играва, што може да се направат. Дека небива вака, факт е дека е пореално направено но ептен тешко се мине играч.

И мене ме интересира исто додека играм неможам да направам ниту една финта

Ме интересира има ли некаде линк за сите финти што постојат во играва, што може да се направат. Дека небива вака, факт е дека е пореално направено но ептен тешко се мине играч.
Во самата игра ги имаш сите финти што може да се направат сосем упатсвтво, т.е. контролите кои треба да ги користиш за да го направиш трикот.

Escape -> My FIFA 11 -> Help -> Skill Moves (Celelbrations/General Gameplay)

Од кога го инсталирав пачот 1.01, не можам да ја играм играва, ми кажува please insert CD...што е работава сега?

Кажи која финта ја сакаш и одма ќе ти ја кажам сите ги знам !

Со кој тим играте Менаџер ?

fifa11.jpg

Знае некој што е проблемот ?

--- надополнето ---

Симнато е од замунда и несака да почне со инсталација :(

fifa11.jpg

Знае некој што е проблемот ?

--- надополнето ---

Симнато е од замунда и несака да почне со инсталација :(

Ај види ова спушти го и пробај пак.

--- надополнето ---

Од кога го инсталирав пачот 1.01, не можам да ја играм играва, ми кажува please insert CD...што е работава сега?
Гледам ти немаат одговорено па ај да ти кажам. Треба одново крак да ставиш :)

Со Милан бе со кој можи :) xD

Кога одам во play online во играта ми вика дека треба да download-ирам понова верзија. Како да играм online ??? :D

Ај види ова спушти го и пробај пак.

--- надополнето ---

Гледам ти немаат одговорено па ај да ти кажам. Треба одново крак да ставиш :)

Со Милан бе со кој можи :) xD

Програмава бара License Key :)

На почеток почнав со Барса 2-3 сезони ги направив ептен ѕверови, па една или две сезони во Реал зошто сакав да си го победам ѕверосаниот тим на Барса па во Севиља за да ми бидат конкуренти ѕверосани тимови на Барса и Реал, па во Интер па 2-3 сезони во WBA. Со сите тимови ги имам земено сите трофеи. Почнав од ново после со Фиорентина и сега ми е 3та сезона. Првата освоив Италијанско и Копа Национале, втората сезона испаднав од едниот куп али земав Италијанско, Лига на шампиони, Копа национале и уште еден куп мислам.

Дали го има некој проблем сличен на мојот, кога и да почнам игра почнува ужасно да сецка. Менито, тренинг, за време на прекини на натпревари тогаш е во ред. Исто се случува и со макс графика и со најлоша.

Дајте малце помош околу снимање на играва.. Значи ја земав на 2 цд-а зипувани у 6 дела part 1 2.. Отпакувам од прво цд part 1 и стига до 99 % и ми бара цд 2 part 6 , пробувам со 2 цд и нејќе, вика отпакувај part 1 од 1 цд.. Иначе и со deamon пробував да монтирам , исто се јавува грешка.. помош ?

Пред некое време се решив за да ми биде поинтересна играта да започнам од најниската англиска лига со екипата на Gillingham :) сезона 2017 и се наоѓам во Премиер Лигата.. Екипата беше составена од играчи со оценки од околу 58, а сега направив екипа со оценки од по 79 (најниска 71).. Иначе немав некои големи успеси освен освојување на лига 1 и лига 2, влезот во премиер лига и опстанок во истата. Би ви препорачал на сите да направите еден таков да го наречам подфат.. баш е интересно, поздрав :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom