FIFA 11

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе може да стави некој слика од контролите како ги има наместено за џоистик...за Usb joystick i Generic usb joystic, пошо не знам како да ги пополнам полињата правилно.

Луѓе дали има некој заинтересирано да играме Фифа 11 преку ГејмРенџер...?

Ќе може да стави некој слика од контролите како ги има наместено за џоистик...за Usb joystick i Generic usb joystic, пошо не знам како да ги пополнам полињата правилно.

добро ја симнав играва од замунда и ми се симна во ДМГ фајл и нејке да ми се отвори....знае некој како да отворам ДМГ фајл?

добро ја симнав играва од замунда и ми се симна во ДМГ фајл и нејке да ми се отвори....знае некој како да отворам ДМГ фајл?

Си ја симнала за Мекинтош верзијата чим е дмг фајл.

Си ја симнала за Мекинтош верзијата чим е дмг фајл.

ДА , али на играта пишуваше дека е за пи-си, ај нема везе тоа, значи никако неможам да ја сменам во ISO?

ДА , али на играта пишуваше дека е за пи-си, ај нема везе тоа, значи никако неможам да ја сменам во ISO?
Неможеш, а и да го конвертираш фајлот во ИСО, внатрешните инсталациони фајлови се за мекинтош, така да џабе :)

jao jaka e kako da ja simnam?
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 14:11 ---
jao jaka e kako da ja simnam?

ако може некој да ми помогне околу проблемов..
Иам процесор AMD Athlon 64 x2 4400+ 2.3GHz
графичка Nvidia gt220 1gb
2gb RAM
И играва сепак сецка , ако во текот на играта наместам high Priority тогаш има некакво подобрување но сепак далеку од очекуваното...
Проблемов се појави по преинсталација на оперативниот систем.. win 7

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom