FIFA 11

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Да да, како и да се врти има напредок голем у играва и за разлика од порано игрива е, ја пример неможев повеќе од 2 мин да седам на претходниве верзии ...
Једино нешто што ме иритира е што ми е спора, требале уште една плус опција да имаат покрај fast.
Спореди шутот на FIFA 11 и PES 2011. Не знам како може тооооолку спори да ги направиле шутевите. Што се вика, баба ми шутира побрзо. :)
За ова мора некој patch ASAP!

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Има ли некој начин да се намести играва да работи на повеќе од 60 Hz? Имам 17" CRT монитор и многу ме нервира кога треба да правам нешто на 60 Hz. А башка што болат очи после неколку минути пред монитор...

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Zasto nemozam da prodadam nitu eden fudbaler na transver pazar. Bilo koj fudbaler da go stavam za prodazba na dobivam nikakva ponuda od drugi klubovi. Zboruvam za XBOX 360 VERZIJATA.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Добро бе,дали само мене ми изгледат заебани контролите ?
И како да ги наместам јас како што сакам?
Ми вели : Please re-enter this menu..........

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
x:\Program Files\EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetup\fifaconfig.exe

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.156
Поени од реакции
46.237
Ja тера некој на W7 ?
На XP-то немав никакви проблеми дур играв, али еве сега по завршена утакмица на менаџер моудот ми се дешава крашов

Има некој некое инфо како да се среди истово ?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
две три страни наназад, некој го имаше истиов проблем.^

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Со 512 рам ќе може да се игра??ако може некој да пише..

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Ja тера некој на W7 ?
На XP-то немав никакви проблеми дур играв, али еве сега по завршена утакмица на менаџер моудот ми се дешава крашов

Има некој некое инфо како да се среди истово ?
Јас играм на W7, и досега фала Богу не сум имал никаков проблем. ( ти кажувам затоа што и јас играм менаџер моуд )
Од кај ти е даунлоадирана?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.156
Поени од реакции
46.237
^ Замунда, не е битно, сега го немам тој проблем али филингот дека од никаде може пак да се избаци кине :), затоа сејвнувам после секоја утакмица, за секој случај, бар ако веке крашне, нека се изгуби само 1 меч, а не 10.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Имам добри вести за сите оние што ја имаат купено оригинал за ПС3 или Xbox. Ultimate Team ќе биде бесплатен оваа година ! Пишува дека ќе излезе во Ноември и ќе биде free за ПС3 и Xbox :)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Имам добри вести за сите оние што ја имаат купено оригинал за ПС3 или Xbox. Ultimate Team ќе биде бесплатен оваа година ! Пишува дека ќе излезе во Ноември и ќе биде free за ПС3 и Xbox :)

Јас ја купив од замунда,, :pos:

Иначе дај да се договориме некако ако е изводливо да играме 11 на 11 кајгана утакмица :) ке биде интересно во секој случај..
... а ова ЛОД никако не успеав да го средам дека немам fifarna\lua\settings.lua каде што е инсталирана играта ,, поточно во data фолдерот,, правам некоја глупа грешка ама никако да ми текне каде грешам :/

Kajgana Shop

На врв Bottom