FIFA 11

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.151
Поени од реакции
46.213
Навивањево е ЕБЕЊЕ, ги има дел од песните од стадионите во Италија, тоа многу ми се свиѓа, преку ден кога рокам јако звучник ко на стадион се осеќам ...
И да, на пес 6 многу ме потсеќа гејмплејот ( што е ептен добро ), оноа ептен.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
5 на 5 максимум е на GameRanger,,

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
^ Замунда, не е битно, сега го немам тој проблем али филингот дека од никаде може пак да се избаци кине :), затоа сејвнувам после секоја утакмица, за секој случај, бар ако веке крашне, нека се изгуби само 1 меч, а не 10.
Syn, ако не си приметил од играта има AUTOSAVE. :) Немаш потреба од снимање после секоја утакмица. И не постои AUTOSAVE OFF :)
Што си направил, си направил.. назад нема :)

Немојте ни да помислите да бидете бод до 2 позади првиот у менаџер моудот на сред сезона, отказ одма добивате :)
Teжок баг е ова, а апла интересна е мајке ми ...
Хмм... јас бев трет на полусезона со 3 бода позади првиот, па не ми дадоа отказ. Чудно.
Имаш Board comments... чити ги нив. Пример ти велат, да го засилиш тимот со некој трансфер или да дадеш апгрејд на некое подрачје (напад, средина...)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Syn, ако не си приметил од играта има AUTOSAVE. :) Немаш потреба од снимање после секоја утакмица. И не постои AUTOSAVE OFF :)
Што си направил, си направил.. назад нема :)

Хмм... јас бев трет на полусезона со 3 бода позади првиот, па не ми дадоа отказ. Чудно.
Имаш Board comments... чити ги нив. Пример ти велат, да го засилиш тимот со некој трансфер или да дадеш апгрејд на некое подрачје (напад, средина...)
A зашо има SAVE?

@Syn на кое ниво ти дадоа отказ?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.151
Поени од реакции
46.213
Aбе уз брзање заборавив дека се мести Difficulty и за бордот ( поправете ме ако грешам ) а и двете ми се на World Class ...
Иначе поим немав дека има и Леџенд ... вејт фор ит .... дери :) опција, ке ја терам така утре зашто на WC ми е скоро и совладана зашто ко што реков, апла слична ми е ко пес 6 па не верувам дека на љубителите на истава би им било тешко да се навикнат и на ФИФА 11.

Само бордот ставете го на некое полесно ниво, за да не биде до тој степен строг, зашто менаџер моудот е бајаги интересен.

И да додадам, глупо е што сејвната ми е недела дена пред трансфер маркетот ( оној зимскиот ) и имам меч со Болоња, ги тепам ( декласирам ) и потоа ме отпуштаат а само бод ми бегаат Милан ( а сум во серија од неколку непоразени ), а од Куп сум елиминиран у трета фаза ( не ги играв тие мечеви ).

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
У курац веќе, демото го пушташе, целоснава верзија пет пати ја реинсталирав и пак ова се појавува.
untitled.JPG

Чаре?

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Си има SAVE, aма има AUTO SAVE од играта. Пробај без да ја снимаш, ќе видиш дека ти е зачувана :)
И јас го имам проблемот со AUTO SAVE знаеш кај можам да го исклучам, значи само ја кога ке си снимам тогаш да е ???

--- надополнето ---

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Играва на иксбокс е вистинско ЕБЕЊЕ. Таман мислев дека од светското2010 нема да излези подобро организиран фудбал од ЕА го направија ова дело.:smir:

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Знае ли некој кај се исклучува Auto Save во менаџер мод ???

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Ајде доагајте онлине. Ја и Зоки (Арсенал) у двојки тепавме пола ЕВРОПА.

Kajgana Shop

На врв Bottom