FIFA 11

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Сите ја имате симнато од Замунда? ,, дека никако неможам да се снајдам да го активирам тоа ЛОД... -.- help?

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Epa konecno FIFADZII moze da se spremate za online. Moze da se igra i bez original. Vezbajte pa da spremame liga.

--- надополнето ---

www.gameranger.com
Instalirajte i da PUKAMEEEE.

--- надополнето ---

-Za igranje Fifa 11 preko lana treba vam program Game Ranger, njega možete skinuti ovdje
Kada ga skinete instalirajte ga i kreirajte GR nalog.

-Prije nego pokrenete program idite u folder FIFE 11 u Program Filesu i kreirajte novi dokument pod nazivom rna.ini i ostavite ga da bude prazan.

-Veoma je bitno da u podešavanjima FIFE 11 prebacite kvalitet prikaza na very low.

- Kada startujete GameRanger u browseru igara odaberite iz padajućeg menija My Games i pokazaće vam se sobe koje su napravljene.
PAŽNJA: Možete ući u sobe samo kada pored imena sobe nema zelenog kružića i naravno ako je soba nije puna.

- Ulaskom u sobu ne pokrećete FIFU, znači samo vam je uključen GR. Kad ste ušli u sobu čekate da pokretač sobe pokrene igru pritiskom na start kada on to odluči. Kada on pokrene igru automatski se pokreće igra kod svakog igrača koji je u toj sobi i automatski se ulazi u Arenu.

- Tada možete u meniju promijeniti raspored kontrola ako želite jer se sve vraća na početne vrijednosti.

- Kada ste podesili kontrole idete na ONLINE MODES/MULTIPLAYER/LAN i tu upišete svoj ingame nick i refreshujete sve dok pokretač sobe ne napravi igru. Tada se prodružite igru i igrate po pravilim koje je on zadao.

- Modeve imate: 1vs1, 2vs2,3vs3,4vs4,5vs5 i mogu biti classic i be a pro.

-IZVINITE SO NEMAV VREME ZA PREVOD

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Чекам повратен мејл за да го активирам акаунтот...

јакото е што онлајн може да играат 3-3,4-4,5-5, што и не беше случај со Хамачи.

да ми пуштат повратен мејл и барајте ме за тестинг :)

--- надополнето ---

таман си земав денес нов гејмпад, по трет пут годинава, ќе биде успех ако издржи до нова година :wink:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Вера пробав цело врме бев ХосТ ама неќеше нешто, се уклучиме ама нешто баш не ми успеа... сега ќе се вратам од школо и дома ќе пробаме ај.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Вера пробав цело врме бев ХосТ ама неќеше нешто, се уклучиме ама нешто баш не ми успеа... сега ќе се вратам од школо и дома ќе пробаме ај.
Neso si zgresil. Mnogu e prosto - procitaj upatstvo.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Сега сум на училиште уште. Ќе пробаме за пола саат ај последен час ми е.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88

Што по ѓаволите е ова!?
влегов да пробам како е, и шо да видам, шах фудбал!?

дали е до модот, или нешто друго незнам, на шо личи ова!?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Добро бе, малце логика - ваљда они веќе почнале со утакмицата и ти треба да ги чекаш за да завршат, па да почнете нова. Аман веќе. :)

Нели глеаш дека Spectator икона имаш?

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Не, не е така, веднаш штом заврши натпреварот паѓа хостот и повторно се креира, не е возможно да се влезе у тек на игра, може само да се ливне и му се препушта тимот на сопартникот доколку играат поише од 1v1.

завршив со првава утакмица, има дилеј од 1.5 сек. има неподнослив лаг, тешко се игра.
можеби ради што хостот беше Бразилец а можеби и не.

Арсенал - Коринтијас 2:1 конечен за нив.
кога ливна нубот им шибнав гол али касно беше веќе, а покрај тоа играа со екипа класи над скапаниве. :)

Член од
15 јули 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
Ман-че-стер, Господ здравје да ти даи! Јака онлајн игра, не сум играл никад претходно, така да сеа ќе се изнаиграм. Да не дужам многу, FIFA 11 Online рулз!

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Еве и јас после пауза од 5 години повторно инсталирав некоја фудбалска игра :pos:
Кога ја пуштив првиот пат си викам: "абе ова нема шанси да е FIFA бе, премногу добра е за неа", али FIFA ќе да е. Што значи - ОГРОМЕН напредок од претходните изданија. Ептен сум задоволен до сега од се. Имав малку проблем при местење на контролите, али се снајдов некако. Сеуште не знам на кои копчиња се прават финти, али ваљда ќе го научам и тоа.
Ме интересира за тоа LOD-то. Го симнав, го наместив, али дури и да ставам LOD на 10 не гледам некоја позначајна разлика. Башка тоа што тој кодерот ги исклучил повеќето Post-FX сетинзи... Има ли стварно некоја сериозна придобивка од тој фајл?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ај за неколку часа и јас ќе ја вкусам :zlo:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.155
Поени од реакции
46.236
Да да, како и да се врти има напредок голем у играва и за разлика од порано игрива е, ја пример неможев повеќе од 2 мин да седам на претходниве верзии ...
Једино нешто што ме иритира е што ми е спора, требале уште една плус опција да имаат покрај fast.

Kajgana Shop

На врв Bottom