FIFA 11

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Да да, како и да се врти има напредок голем у играва и за разлика од порано игрива е, ја пример неможев повеќе од 2 мин да седам на претходниве верзии ...
Једино нешто што ме иритира е што ми е спора, требале уште една плус опција да имаат покрај fast.

Спореди шутот на FIFA 11 и PES 2011. Не знам како може тооооолку спори да ги направиле шутевите. Што се вика, баба ми шутира побрзо. :)
За ова мора некој patch ASAP!

Има ли некој начин да се намести играва да работи на повеќе од 60 Hz? Имам 17" CRT монитор и многу ме нервира кога треба да правам нешто на 60 Hz. А башка што болат очи после неколку минути пред монитор...

Zasto nemozam da prodadam nitu eden fudbaler na transver pazar. Bilo koj fudbaler da go stavam za prodazba na dobivam nikakva ponuda od drugi klubovi. Zboruvam za XBOX 360 VERZIJATA.

Добро бе,дали само мене ми изгледат заебани контролите ?
И како да ги наместам јас како што сакам?
Ми вели : Please re-enter this menu..........

Ja тера некој на W7 ?
На XP-то немав никакви проблеми дур играв, али еве сега по завршена утакмица на менаџер моудот ми се дешава крашов

90749820.jpg

Има некој некое инфо како да се среди истово ?

две три страни наназад, некој го имаше истиов проблем.^

Со 512 рам ќе може да се игра??ако може некој да пише..

Ja тера некој на W7 ?
На XP-то немав никакви проблеми дур играв, али еве сега по завршена утакмица на менаџер моудот ми се дешава крашов

90749820.jpg

Има некој некое инфо како да се среди истово ?

Јас играм на W7, и досега фала Богу не сум имал никаков проблем. ( ти кажувам затоа што и јас играм менаџер моуд )
Од кај ти е даунлоадирана?

^ Замунда, не е битно, сега го немам тој проблем али филингот дека од никаде може пак да се избаци кине :), затоа сејвнувам после секоја утакмица, за секој случај, бар ако веке крашне, нека се изгуби само 1 меч, а не 10.

Имам добри вести за сите оние што ја имаат купено оригинал за ПС3 или Xbox. Ultimate Team ќе биде бесплатен оваа година ! Пишува дека ќе излезе во Ноември и ќе биде free за ПС3 и Xbox :)

Имам добри вести за сите оние што ја имаат купено оригинал за ПС3 или Xbox. Ultimate Team ќе биде бесплатен оваа година ! Пишува дека ќе излезе во Ноември и ќе биде free за ПС3 и Xbox :)

Јас ја купив од замунда,, :pos:

Иначе дај да се договориме некако ако е изводливо да играме 11 на 11 кајгана утакмица :) ке биде интересно во секој случај..
... а ова ЛОД никако не успеав да го средам дека немам fifarna\lua\settings.lua каде што е инсталирана играта ,, поточно во data фолдерот,, правам некоја глупа грешка ама никако да ми текне каде грешам :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom