FIFA 11

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
супер гејмплеј, графички малце можеле да ја подобрат. Кога се дава гол, играчот што погодил како специјалка трча вгол :D

Не критикувајте за нешто, доколку не сте сигурни во тоа. Тоа што ти трча во гол е затоа што кога ќе го дадеш голот ти не чепкаш ништо. После секој гол, ти го контролираш уште играчот и можеш на свој начин да го прославиш голот. (има околу 20-30 начина, кој ќе ги видиш контролите во менито)
Благодарам :)

90749820.jpg

Кој кур го сака?
Ok, инсталирав W7 и ми се деси фркава а претходно си терав најнормално, чаре некое .... ?

Реинсталирав и средив, како и да е, фала ...

Пробал некој 3 гејмпади да бапне?

На демото не примаше повеќе од 2, односно за игра 1 на 1. Дај кажете. :)

Завршив 1 сезона на Be a pro со 80 оverall така нешто... 2 сезона почнав во друг тим со 76... Шо така?

Ја играм FIFA od 2007 навака. 2011 дефинитивно им е најдобра секоја чест. Но се тепам сеуште со контроливе, сеуште не можам да најдам како се прават финти, дриблинзи, фор да даваш во спринт. На 2010 тоа беше на L Shift, сеа овде се пробав и не може. Некој да помогне? :D

--- надополнето ---

финти Delete/End/Home/Page Down - Тие се за tactics and team mentality. :|

.. незнам што компјутер треба да имам за да не ми сецка FIFA 11.

финти или дриблинг според овие контроли на кое дугме се прават нека каже некој.
Abe zemete si game pad, so tastatura ne biva.

--- надополнето ---

.. незнам што компјутер треба да имам за да не ми сецка FIFA 11.
Pa minimum 2,4 ghz dual core , RAM 2 Gb i graficka gforce 8500 gt i ke ide normalno.

[/COLOR]
Pa minimum 2,4 ghz dual core , RAM 2 Gb i graficka gforce 8500 gt i ke ide normalno.
јас ја играм со 1,8 dual core,RAM 1 Gb и gforce 8500 gt и тоа на high без секање не е точно ни минимум ни максимум

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom