UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Ај сеа да ви кажам што ми се сони!

Баерн - Интер
МанЈу-Рома
Тотенхем-Милан
Реал-Арсенал
Шалке-Марсеј
Барса-Лион
Челзи-Валенсија
Шахтјот-Копенхаген

Не знам за другите ама Шахтјот и Копенхаген МОРА да се паднат :pipi:
ај баш ќе памтам до следен петок и да видиме шо ќе бидне...
инаку мене мерак би ми било да се паднат барса и реал или пак бар да бидат од една страна па да играат во 1/2 финале!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.530
ај баш ќе памтам до следен петок и да видиме шо ќе бидне...
инаку мене мерак би ми било да се паднат барса и реал или пак бар да бидат од една страна па да играат во 1/2 финале!
Не може од иста земја уште у осминафинале.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.741
Поени од реакции
22.919
Ќе има минимум 2 топ дуели уште во 1/8 финале.. Ќе видиме само кој со кој.. :)
2?!?! Ќе има минимум 5. Погледни ги имињата на вторите во групите и се ќе ти стане јасно.
За Барса не ги посакувам само францизите. Останатите кој сака нека падне. Интер и Милан ми се најголеми фаворити, иако Милан го чекаме на Вембли.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.799
Поени од реакции
44.085
2?!?! Ќе има минимум 5. Погледни ги имињата на вторите во групите и се ќе ти стане јасно.
За Барса не ги посакувам само францизите. Останатите кој сака нека падне. Интер и Милан ми се најголеми фаворити, иако Милан го чекаме на Вембли.
Стигнете прво до Вембли, лесна е после :):)

Иначе под топ дуели мислев само меѓу фаворитите.. Значи, од второпласираните како фаворити повеќе се истакнуваат Арсенал, Милан и Интер.. Е сеа ги имаме Шахтјор и Шалке како први, што значи еден меч меѓу некоја од споменатите екипи и остануваат 2 дуели.. Иначе без сомнение и Валенсија е многу квалитетна екипа и со кој и да игра од Челзи, Тотенхем и Баерн би било многу квалитетен меч..исто така и Рома, французите знаат да бидат зафркнати.. Копенхаген аутсајдер според мене :)

В

Вори

Гостин
Реално да зборуваме Барселона е најдобрата екипа моментално од овие 16 што ќе играат во 1/8 финале.
Но,не секогаш најдобриот победува,некогаш треба да се има и среќа.
Арно ама ни среќа не помага против оваква Барселона,така да...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.911
Поени од реакции
11.671
Ги сакам Рома, наши редовни пациенти :icon_mrgr

H

-HRO

Гостин
Стигнете прво до Вембли, лесна е после :):)

Иначе под топ дуели мислев само меѓу фаворитите.. Значи, од второпласираните како фаворити повеќе се истакнуваат Арсенал, Милан и Интер.. Е сеа ги имаме Шахтјор и Шалке како први, што значи еден меч меѓу некоја од споменатите екипи и остануваат 2 дуели.. Иначе без сомнение и Валенсија е многу квалитетна екипа и со кој и да игра од Челзи, Тотенхем и Баерн би било многу квалитетен меч..исто така и Рома, французите знаат да бидат зафркнати.. Копенхаген аутсајдер според мене :)
Јас не би бил сигурен толку за Копенхаген дека е аутсајдер...
Многу се јаки оваа сезона...во Данска 20 бода им бегаат на OB...
Очекувам и во CL солидни резултати и проблеми за поголемите клубови :)
Инаку како фан на Манчестер Јунајтед...за противник ги сакам Интер или Рома...пошто 100% ќе го јадат :)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Јас сакам само Реал со Арсенал да се падне, јако ќе е :). Иначе за мој Манчестер не се секирам уопште, за другите дуели ми е мене...мада конобарот Бенитез ако падне, пак ќе плаче и ќе ги дуе црвените образи...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Nobody loves us :(:( Никој не не игра абе какви сте :(

За Барса ги сакам Интер или Арсенал. Онака на велико да тргнеме уште од 1/8 финале. Не ги сакам само Шалке тоа Германците знаат да бидат многу зафркнати.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Nobody loves us :(:( Никој не не игра абе какви сте :(

За Барса ги сакам Интер или Арсенал. Онака на велико да тргнеме уште од 1/8 финале. Не ги сакам само Шалке тоа Германците знаат да бидат многу зафркнати.
Шалке и да сакаш неможе во 1/8 да ви се паднат

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Би сакал многу да се падне Милан со Манчестер и Арсенал со Реал Мадрид.

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Јас мислам дека вака ќе испадне .....

Челзи-Рома
Тотенхем-Валенсија
Интер-Шахтјор
Баерн-Арсенал
Манчестер-Лион
Барселона-Марсеј
Реал-Копенхаген
Милан-Шалке

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Френки сака Манчестер и Арсенал да се паднат со демек тешки противници и наводно да отпаднат, да не е Челзи сам :icon_cool

Kajgana Shop

На врв Bottom