UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас не гледам ништо смешно, од секогаш сум била фер и сум ви честитала кога сте победувале ама да бидеме реални ако не купите никој зимава, ептен тешко ќе биде. Oдбраната веќе почнува да ви се „губи“ од замор. :smir:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Јас не гледам ништо смешно, од секогаш сум била фер и сум ви честитала кога сте победувале ама да бидеме реални ако не купите никој зимава, ептен тешко ќе биде. Oдбраната веќе почнува да ви се „губи“ од замор. :smir:
Не,не...нема ништо смешно.Само ме насмеа тоа што сфати какви „планови’’ има Супер Френк :)

Френки сака Манчестер и Арсенал да се паднат со демек тешки противници и наводно да отпаднат, да не е Челзи сам:icon_cool

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не,не...нема ништо смешно.Само ме насмеа тоа што сфати какви „планови’’ има Супер Френк :)
Па се заебавав малце, затоа го ставив смајливо на крај :icon_cool :D

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Јас мислам дека вака ќе испадне .....

Челзи-Рома
Тотенхем-Валенсија
Интер-Шахтјор
Баерн-Арсенал
Манчестер-Лион
Барселона-Марсеј
Реал-Копенхаген
Милан-Шалке
Брат, ај те молам кажи како дојде до овај распоред?! Како мојш да кажиш кој ќе се паднет ко ждрепката е 100% рандом. Мисли пред да напишиш нешто.
Он топик: Сакам на Манчестер да им се паднат Интер или Милан па конечно да ги гледам во живо, за другиве ич не ми е битно...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Брат, ај те молам кажи како дојде до овај распоред?! Како мојш да кажиш кој ќе се паднет ко ждрепката е 100% рандом. Мисли пред да напишиш нешто.
Он топик: Сакам на Манчестер да им се паднат Интер или Милан па конечно да ги гледам во живо, за другиве ич не ми е битно...
Сакајќи да испаднеш паметен испадна глуп јбг се дешава....
Нели гледаш дека членот убаво си пишал ЈАС МИСЛАМ ДЕКА ВАКА..... ?

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Ficoman,ај од мене простено ти е дека гледам рано сабајле си го пишал ова :smir: И прочитај пак дека јас напишав ЈАС МИСЛАМ ДЕКА ВАКА ЌЕ БИДЕ а не пишав дека СУМ ЈА
ГЛЕДАЛ ЖДРЕПКАТА или МИ СЕ ЈАВИЈА ОД УЕФА ДЕКА ВАКА ЌЕ ЈА НАМЕСТАТ ...:smir: За разлика од тебе има некој паметен (не викам дека ти си глуп) и си прочитал како шо треба и сватил што сакам ЈАС да кажам...:raz:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
На Реал би сакал да се падни Арсенал,би било јако...или Копенхаген...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.740
Поени од реакции
22.912
Арсенал ќе исфрли многу јака екипа.
Не го посакувам многу да се падне на Барса, иако и да се падне би бил среќен, заради враќањето на Цеск на Камп Ноу(ако не биде повреден). Многу сакам Италијанци да се паднат против Барса(Интер, Рома, Милан. Било кој).

F

fantomX

Гостин
Овај болдираниов дел е многу мек, пиши ко шо е работата, ко шо знајме сите - нема да биде тешко, туку воопшто нема да биде можно. Особено не за ЛШ за кај шо прајме муабет. :toe:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.127
Поени од реакции
1.726
Од колку сат е тоа ждрепката утре и ке има на некој од нашиве канали?

Kajgana Shop

На врв Bottom