:pos2:Френки сака Манчестер и Арсенал да се паднат со демек тешки противници и наводно да отпаднат, да не е Челзи сам :icon_cool
:pos2:Френки сака Манчестер и Арсенал да се паднат со демек тешки противници и наводно да отпаднат, да не е Челзи сам :icon_cool
Не,не...нема ништо смешно.Само ме насмеа тоа што сфати какви „планови’’ има Супер ФренкЈас не гледам ништо смешно, од секогаш сум била фер и сум ви честитала кога сте победувале ама да бидеме реални ако не купите никој зимава, ептен тешко ќе биде. Oдбраната веќе почнува да ви се „губи“ од замор. :smir:
Френки сака Манчестер и Арсенал да се паднат со демек тешки противници и наводно да отпаднат, да не е Челзи сам:icon_cool
Па се заебавав малце, затоа го ставив смајливо на крај :icon_coolНе,не...нема ништо смешно.Само ме насмеа тоа што сфати какви „планови’’ има Супер Френк![]()
Брат, ај те молам кажи како дојде до овај распоред?! Како мојш да кажиш кој ќе се паднет ко ждрепката е 100% рандом. Мисли пред да напишиш нешто.Јас мислам дека вака ќе испадне .....
Челзи-Рома
Тотенхем-Валенсија
Интер-Шахтјор
Баерн-Арсенал
Манчестер-Лион
Барселона-Марсеј
Реал-Копенхаген
Милан-Шалке
Сакајќи да испаднеш паметен испадна глуп јбг се дешава....Брат, ај те молам кажи како дојде до овај распоред?! Како мојш да кажиш кој ќе се паднет ко ждрепката е 100% рандом. Мисли пред да напишиш нешто.
Он топик: Сакам на Манчестер да им се паднат Интер или Милан па конечно да ги гледам во живо, за другиве ич не ми е битно...
Ficoman,ај од мене простено ти е дека гледам рано сабајле си го пишал ова :smir: И прочитај пак дека јас напишав ЈАС МИСЛАМ ДЕКА ВАКА ЌЕ БИДЕ а не пишав дека СУМ ЈАБрат, ај те молам кажи како дојде до овај распоред?! Како мојш да кажиш кој ќе се паднет ко ждрепката е 100% рандом. Мисли пред да напишиш нешто.
Он топик: Сакам на Манчестер да им се паднат Интер или Милан па конечно да ги гледам во живо, за другиве ич не ми е битно...
Лион ?На Реал би сакал да се падни Арсенал,би било јако...или Копенхаген...
Овај болдираниов дел е многу мек, пиши ко шо е работата, ко шо знајме сите - нема да биде тешко, туку воопшто нема да биде можно. Особено не за ЛШ за кај шо прајме муабет.Јас не гледам ништо смешно, од секогаш сум била фер и сум ви честитала кога сте победувале ама да бидеме реални ако не купите никој зимава, ептен тешко ќе биде. Oдбраната веќе почнува да ви се „губи“ од замор. :smir:
Од колку сат е тоа ждрепката утре и ке има на некој од нашиве канали?