UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
без многу жар помина последното коло во групите,но радува добрата ефикасност.....

Ај сеа да ви кажам што ми се сони!

Баерн - Интер
МанЈу-Рома
Тотенхем-Милан
Реал-Арсенал
Шалке-Марсеј
Барса-Лион
Челзи-Валенсија
Шахтјот-Копенхаген

Не знам за другите ама Шахтјот и Копенхаген МОРА да се паднат :pipi:

Ако се паднат Тотенхем - Милан ќе биди еден од наинтересните двобои дефинитивно..навивам за ваков дуел па ова народе ќе биди класика...брзите и несопирливите крила на Тотенхем против инвалидите бекови на Милан...ме интересира Ибрахимович како ќе се снајди ,исто така комплетниот тим на Милан како ќе се справи со Тотенхем со оглед на двете екипи какви играчи имаат и како играат очекувам одличен дуел..но до февруари формата може за 180 степени да се преврти...а што викате за дуел Лион-Реал Мадрид?:smir:

Ако се паднат Тотенхем - Милан ќе биди еден од наинтересните двобои дефинитивно..навивам за ваков дуел па ова народе ќе биди класика...брзите и несопирливите крила на Тотенхем против инвалидите бекови на Милан...ме интересира Ибрахимович како ќе се снајди ,исто така комплетниот тим на Милан како ќе се справи со Тотенхем со оглед на двете екипи какви играчи имаат и како играат очекувам одличен дуел..но до февруари формата може за 180 степени да се преврти...а што викате за дуел Лион-Реал Мадрид?:smir:
Нема да е интересно од ист тим да отпаѓа 2 години по ред :icon_lol:

е шо бе викаш класика а викаш дека ибрахимович тешко ќе се снајде на милан бековите инвалиди....

Барса - Милан би било интересно.

Мотивација за Рони да го мрдне дебелиот гз и можност да го видам Ибра како плаче на крај.

:icon_mrgr
Се согласувам.
Мислам дека така и ќе биде

Барса - Милан би било интересно.

Мотивација за Рони да го мрдне дебелиот гз и можност да го видам Ибра како плаче на крај.

:icon_mrgr

Повторно да плаче? Ако, ова ми се допаѓа и би сакал. Лани сакав да се радува а сеа дефинитивно да плаче.

Би било Интересено да се паднат
Арсенал - Р.М.

Најинтересно ќе биде да се паднат Реал -Копенхаген...и ај создравје ! :)

Реал да се молат да не им падне Лион :tv:

Ќе има минимум 2 топ дуели уште во 1/8 финале.. Ќе видиме само кој со кој.. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom