UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ovoj komentatorov shto e na kanal5 se kladam deka e bez shkolo i deka go butnale so vrski...vo zivot se kladam?! Da mu eb*m sve nepismeno, kloshar nepismen:kesa:

Inache Arsenal si se iznapuka:tv:

Член од
15 септември 2010
Мислења
14
Поени од реакции
0
Со ваква машинерија реал далеку ке стигне само уште роналдо да се разигра треба и секоја чест за озил најдобар беше вечерва :toe:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Абе вие фановите на Манчестер и Интер имате право да ќутите за ова коло.

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
за што да птатат..размислувај малце не биди малоумен..тие барем се израдуваа на учество во ЛШ каде ние можиме да сонуваме за такво нешто...како и да е со овој пост само се изглупира!
ДАРИО СРНА!:vozbud:

В

Вори

Гостин
1-0 и не е некаков лош резултат,со оглед на тоа дека Партизан играше на гостински терен,комплексаш еден!

Инаку глеам сите ги фалите вашите тимови,ај ќе го пофалам и јас мојот.
4 комада на Жилина на гости,повеќе од солидно.

Иначе секоја чест за Арсенал,какви голови им дадоа на португалциве..
Фабрегас ѕвер!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Секоја чест на Арсенал, Челзи, Барселона, Валенсија, Твенте и се разбира на...Манчестер :):)

В

Вори

Гостин
имаше на канал 5 преглед?

После вестите ќе има.

Иначе ми се свиѓа концептов на Канал 5 со викањево на гости во емисија.
Конечно нема да го гледаме Филе, неговите стручни мислења и дркањето на Барселона.

Нема романтики,пушти фудбал!:tv:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Заслужени победи на Арсенал,Челзи,Реал,Милан и Баерн ,посебно добро играа Арсенал :)
Реаал одлично,требаше 5 до 6 : 0 да заврши. Челзи супер изигра без Дрогба,Лампард и Кол :D
Милан и Баерн исто ке бидат многу опасни оваа сезона,особено на домашен терен. Веќе се разиграа Робињо,Ибра и Роналдињо,
ке бидат убиствен напад :) Милер ГОЛ НА КОЛОТО. ЅВЕР !!!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе вие фановите на Манчестер и Интер имате право да ќутите за ова коло.
а зошто всушност да ќутиме...ние сме фанови и имаме право да си го искажиме нашето мислење исто колку вас.....иначе Интер е европски првак носител на тројна круна и ако гледаме така ние најповеќе имаме право но само со вакви постови се бламирате..

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Секоја чест на Арсенал, Челзи, Барселона, Валенсија, Твенте и се разбира на...Манчестер :):)
Мене би ми било срам ако сум фан на Арсенал а да му префрлам за нешто на фан на Манчестер ... на било кое поле од натпреварување Манчестер е ПРЕД Арсенал ја памтиш 2008/09 полуфинале во ЛШ ?

Значи нема нешто што повеќе ме нервира кога навивачи летаат у облаци откако ќе победат некој тим како Брага 6 - 0 .....

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Мене би ми било срам ако сум фан на Арсенал а да му префрлам за нешто на фан на Манчестер ... на било кое поле од натпреварување Манчестер е ПРЕД Арсенал ја памтиш 2008/09 полуфинале во ЛШ ?

Значи нема нешто што повеќе ме нервира кога навивачи летаат у облаци откако ќе победат некој тим како Брага 6 - 0 .....
Во ред е друже, може и тие ќе освојат некоја година ЛШ, па после ќе имаат почит малку кон противничките екипи од повисок ранг :)

Kajgana Shop

На врв Bottom