UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Dobro e so ne ja davaa bayern-roma dosaden fudbal od strana na roma ne sum veruval deka se tolku slabi duri i 2-0 branea. Totti tezok vlecko

B

boki10messi

Гостин
Да бе, и гејцине вчера се обесија сами. :)
Па и они исто. Само разлика беше шо Гејците имаа еден удар кон голот(и тој заврши во голот:))
Али, Ајакс, таква голема екипа, да не смее да го помине центарот ми е чудно. Се знае, против јаките екипи треба да знаеш и како да се затвориш, а не како сега Ајакс(и сношти Панатинаикос), им ја препуштаат играта на противникот, а они не знаат ни да се бранат. :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Мене би ми било срам ако сум фан на Арсенал а да му префрлам за нешто на фан на Манчестер ... на било кое поле од натпреварување Манчестер е ПРЕД Арсенал ја памтиш 2008/09 полуфинале во ЛШ ?

Значи нема нешто што повеќе ме нервира кога навивачи летаат у облаци откако ќе победат некој тим како Брага 6 - 0 .....
Мене пак би ми било уште посрамно да навивам за Милан..2007 во сред Милано ве средија Фабрегас и Адебајор...:helou:

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Мене пак би ми било уште посрамно да навивам за Милан..2007 во сред Милано ве средија Фабрегас и Адебајор...:helou:
И ? Памтиш како Арсенал дигнал некој трофеј или си бил у пелени уште ?

Милан е х4 ПОГОЛЕМ КЛУБ од твојот Арсенал ..

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не биди малоумен јас не навивам за партизан само сакав да ти соопштам дека твојот пост беше претерано глуп...
Ама му објасни секоја чест :)
Како прво и најосновно Партизан пред утакмицата беше аутсајдер а не се покажа како аутсајдер на утакмицата, на крај имаше и 2-3 шанси да изедначи ама Шахтјор беа подобри цела утакмица и си победија.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Глеајте сеа,Партизан си влезе у ЛШ,али искрено ако збориме се падна у група со поквалитетни противници(можда со Брага ке се јадат,може и да тепаат на домашен).
Едино од Партизан очекувајте добра игра на домашен терен.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
Ако толкава фама кревате дека Арсенал дал 6 гола, тогаш што треба да правиме ние од Челзи секој викенд :)?.

В

Вори

Гостин
Мудро ќе си ќутиме и на крај ќе ги броиме овците...не ни треба да удираме чалами.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Значи со последните неколку страни максимално ја усравте темата.

Инаку, одлична игра на Арсенал, навистина уживам во нивниот фудбал..честитики за сите други што победија.
Ибра дал два гола...може ќе му тргне...Реал со Мурињо
ќе биде друга екипа, Милан може да биде страшен ако се разиграат бразилците заедно со Ибра, за Челзи не мора да се прави муабет, стандардно се страшни.

Поздрав и смирете ги нервите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom