UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
ајде бе...пиши ми у ПП.
Ти смири се и не ги викај сите тинејџери и мали кога се 5 години минимум постари од тебе. Ама 15 годишен си, сфаќаме сите.

Ај продужете помирно.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Интересна вечер каде што освен можеби Марсеј од фаворитите сите други си победија. Реал очекувано победи, Челзи продолжува со добрите игри како во ПЛ така и во ЛШ.

До АРСЕНАЛ (фанот) смири се малку долга е нивата за орање така да уживај си во победата и не се замарај со други клубови:smir:

P

PewDiePie

Гостин
Иначе ми се свиѓа концептов на Канал 5 со викањево на гости во емисија.
Конечно нема да го гледаме Филе, неговите стручни мислења и дркањето на Барселона.

Нема романтики,пушти фудбал!:tv:

Нема Филе,ама ќе го гледаме хиперактивнион приглуп дибек со педерско гласче :kesa:
Не заебавај оној вчера што водеше не би го ставил ни вести да чита во пригардските околии. Некако се препичава кога збори,непријатно чувство на срам ме обзема кога го слушам и него и сите коментатори во Канал 5.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
Нема Филе,ама ќе го гледаме хиперактивнион приглуп дибек со педерско гласче :kesa:
Не заебавај оној вчера што водеше не би го ставил ни вести да чита во пригардските околии. Некако се препичава кога збори,непријатно чувство на срам ме обзема кога го слушам и него и сите коментатори во Канал 5.
Во секој случај подобро емисија прави од Филе и неговите фудбалски мудрости.

I

IBIZA SOUND

Гостин
sepak file si e file,kade kade emisijata e pointeresna so nego odkolku ovoj tokmakot :)
a vie so ne go sakate file da ja vodi emisijata toa e samo zaradi so e golem navivac file na najdobriot svetski klub :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
sepak file si e file,kade kade emisijata e pointeresna so nego odkolku ovoj tokmakot :)
a vie so ne go sakate file da ja vodi emisijata toa e samo zaradi so e golem navivac file na najdobriot svetski klub :)
Нека навива за кого сака, но не смее да е до толку пристрасен и кога води емисии! Тоа е проблемот!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.347
Знаев дека е мадридски шпиун во дрес на барса :icon_lol:

Него голот на Милер....браво младичу!

М

Мартин`

Гостин
Ѕвер е а??? :smir:

Со постов, ама баш ништо не сакам да кажам против Македонија, само да го потсетам Ѓорче Бој кој е тој Дарио Срна :smir:
Напротив со постов покажа дека си уште едно wanna бе Србинче, која к.. врска има Македонија со темава на Партизан да ми кажеш ти ? Ебати луѓето што дишат воздух во нашата држава.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28

Ѕвер е а??? :smir:

Со постов, ама баш ништо не сакам да кажам против Македонија, само да го потсетам Ѓорче Бој кој е тој Дарио Срна :smir:
bar ne se raduva na gol na nekoe bebe protiv makedonija

inaku se od kanal 5 treba da se ubie komentatori voditeli so se povrzani so fudbalot sto go davaat teski glupaci
vrska nemat od fudbal toj komentatorot ili koj bese neznaese milan so koj igra i prvo oooo aaaa ajacio milan abe ajdeee okser e toa sram da ti e ubij se vol

--- надополнето ---

a file e podobar tip

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.767
bar ne se raduva na gol na nekoe bebe protiv makedonija

inaku se od kanal 5 treba da se ubie komentatori voditeli so se povrzani so fudbalot sto go davaat teski glupaci
vrska nemat od fudbal toj komentatorot ili koj bese neznaese milan so koj igra i prvo oooo aaaa ajacio milan abe ajdeee okser e toa sram da ti e ubij se vol

--- надополнето ---

a file e podobar tip
Да де, ние се помочавме од радост коа го даде.. :) Ама и нема потреба да го пцуеме, оти нели и така и така беше последно коло во групата.. (ај сеа фативме офтопик)

Kajgana Shop

На врв Bottom