Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај гитла, сеа ти немој да се појавиш веќе...:tv:
Нема везе, не сум ја ко некој што кења и после ко ќе го посерат неговиот миленик го нема со месеци на форумот да се појави. И плус не сум за Бердих, но ме нервира фактот што ептен си го преценувате човекот, не дека не е јак ама сепак малце смирите страсти, а за некое време ќе дојди сам себе да се победи, нема потреба некој друг да го тепа. Е после да те видам кај ќе одиш.
Уште 2-3 години ќе го гледате т.е додека го држат колената, а се гледа колку го држат :smir:
п.с Честито за одличниот турнир на Надал и за втората титула од Вимблдон.
И не кењајте дека Рафа е подобар од Федерер, барем за тоа бидите еднаш реални![]()
А кога беше Федерер БОГ, овие сеа што навиваат за Рафа не ни гледаа тенис(чест на исклучоци).Моментално, зборам моментално .. е БОГ за Федерер. И за меѓусебните дуели да гледаме пак губи Федерер. А ако гледаме по титули, тогаш Федерер е пред сите, секоја му чест.
А кога беше Федерер БОГ, овие сеа што навиваат за Рафа не ни гледаа тенис(чест на исклучоци).
Секој си има свои моменти. Титулите говорат се, нема потреба да се напињаме.
Ја ко неутрален фан зборам, имам симпатии кон Ноле, ама да сум страствен навивач на некој тенисер не сум.
Ама тениската кариера на Федерер не е само дуелот помеѓу Надал. Човекот изиграл мечеви и мечеви и сигурно не го ставиле прв на АТП листата ради реда, сигурно заслужил за да биди број еден во светот. Еден дуел со некој си тенисер не одлучува за тоа кој ќе биди број еден на АТП листата, но ете тоа некој не го сфаќа, јебига.
Толку.
Браво Надал, дечкото е најдобар, најубав и секако дека ќе победи