WIMBLEDON 2010 (21/06-04/07)

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Vamos Rafaaaa:pehar:
Да прославиме нова титула денес.:vozbud:

Четитки за Серена,денес Надал по втор пат ќе го освои Вимболдон,нема сила Бердих да ги плесне и Роже и Воле и Рафа по ред.......едноставно ќе биде премногу. Инаку од секогаш исти кур ми биле Содерлинг и Бердих некако иста игра ми имаат високи се и од секогаш биле изедначени...затоа и не ме изненадува што оваа година Бердих игра одлично,како што играше Содерлинг минатата.

Баш..и мене ми се исти, добра константација :)

Ќе се слави не велико. ВАМОС РАФА.

Како што реков, Берхид нема психички да издржи.

Ќе го лапне Рафа и овој трофеј, очигледно полесно отколку што се очекуваше.....

То треба лесно,убедиво до 8-мата Гранд Слем титула.Ај сега пишете не издржил психички Бердих ова она.А кога ви зборував дека Надал е класа над сите во моментов се смеевте.Ај честитки до нашите фанови.

То треба лесно,убедиво до 8-мата Гранд Слем титула.Ај сега пишете не издржил психички Бердих ова она.А кога ви зборував дека Надал е класа над сите во моментов се смеевте.Ај честитки до нашите фанови.

Нормално дека е класа уште УС Опен да го земе годинава каде што ќе биде најтешко ќе биде сензација!

Инаку денеска Надал си одигра перфектно држеше свој сервис и напаѓаше за брејк не брзаше и тоа му се исплати БРАВО РАФАА!

Рафаа број 1 сисајте хејтери !!! Моментално е многу многу пред сите.

Нема што повеќе да се збори, само уште УС опен и после лагано другите Гренд Слеми нека ги зима...за Федерер не треба да се јаде гомна, послаб е од Рафа али нема везе. Им предложувам на Ноле и Мурат да си организираат турнир на кој ќе играат само они двајца, барем ќе ги гледаме во финале ако не друго...:pos2:

Ојееее :icon_cool Не се ни сомневав во Надал, само многу побрзо и полесно помина мечов од што замислував :) Секоја чест, прав шампион :pehar:

Готово сега си честитавме и овде и во напиот фан клуб и сега затворете ги устите хејтерчиња и чекајте УС Опен.Ајт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom