WIMBLEDON 2010 (21/06-04/07)

Статус
Затворена за нови мислења.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Poglednete go klipov....Jas se iznervirav,ne bev zapoznaena so volku niski provokacii od Berdih i Soderling

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ова е многу старо...ај Бердих, ама Содо педерчето ц ц ц...

П.С. требаше во наш фан клуб:toe:
Јас прв пат го гледам ова,ќе го постирам и во фан клубот.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Poglednete go klipov....Jas se iznervirav,ne bev zapoznaena so volku niski provokacii od Berdih i Soderling
Се гледа колку психички е стабилен Рафа...... јас вака се нервирам да гледам шо му прат а да бев на негово место ко ќе му скокнев(ни казна ма интересират ни ништо:icon_lol:). Содерлинг претера со гаштите..... Како и да е од поодамна се мечевите :)

--- надополнето ---

Денеска женското финале во 15:00 ќе се играт

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Бердих - Ѓоковиќ изгледаше како меч со послаб квалитет од другото полуфинале. Премногу грешки и на двете страни. Одамна Ноле не играл толку лошо како денес, додека Бердих има константна игра, ама нималку сензационална.
Мој впечаток е дека Бердих ги начека и Федерер и Ѓоковиќ на лош ден, инаку со ваква игра не верувам дека ќе направеше нешто посебно доколку двајцата беа во топ форма.

По виденово, за жал, не очекувам драматично финале, туку полесна победа на Надал. (Oставам само минимални шанси дека ќе гледаме поизедначена борба :))

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе не кажувајте приказни,Ноле имал вирус во стомакот овој бил ван форма.Како сака нека биде тие се класа над Бердих и тоа за него е најголем успех во кариерата.Јас него го пратам подолго време откако во Давис Купот Чешка ја победи Хрватска,Бердих заедно со Степанек ги растурија.Во моментов со онаа игра ги крши сите освен Надал.Надал е Надал вие дали разбирате никој со него неможи.
Него пак денеска оваа Серена к***в дрво ќе ми го напрајт.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.996
Поени од реакции
16.462
Абе не кажувајте приказни,Ноле имал вирус во стомакот овој бил ван форма.Како сака нека биде тие се класа над Бердих и тоа за него е најголем успех во кариерата.Јас него го пратам подолго време откако во Давис Купот Чешка ја победи Хрватска,Бердих заедно со Степанек ги растурија.Во моментов со онаа игра ги крши сите освен Надал.Надал е Надал вие дали разбирате никој со него неможи.
Него пак денеска оваа Серена к***в дрво ќе ми го напрајт.
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ах утре ако го прими од Бердих. Ич не се појавувај на темата.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Тренерот на Ѕвонарева е да го грабнеш и да бегаш:wub:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Честитки.
Очекувам јако финале утре, и се разбира, ТРИУМФ НА НАДАЛ.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Честитки за Серена.:)

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
^ Одиме на уште една гренд слем титула, со спиновите

P

PewDiePie

Гостин
Четитки за Серена,денес Надал по втор пат ќе го освои Вимболдон,нема сила Бердих да ги плесне и Роже и Воле и Рафа по ред.......едноставно ќе биде премногу. Инаку од секогаш исти кур ми биле Содерлинг и Бердих некако иста игра ми имаат високи се и од секогаш биле изедначени...затоа и не ме изненадува што оваа година Бердих игра одлично,како што играше Содерлинг минатата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom