Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интер заинтересиран за Ван Перси и Аршавин(ај па да не...)

Одличните игри на Робин Ван Перси и Андреј Аршавин на осминфиналниот меч од ЛШ на Арсенал против Барса ги натераа челниците на Интер да ги означат овие двајца играчи како примарна цел во летниот трансфер период. Според "Кориере дело Спорт", нераѕурите се подготвени да издвојат 50 милиони евра за двоецот на Арсенал!

Туку поинтересна ми е статијава:

Милан планира формирање на дрим-тим

Милан подготвува планови за формирање на дрим тим следната сезона. Целта на амбициозниот тренер на росонерите, Алегри, е да донесе малку свежа крв во составот. Медиумите веќе ја составуваат екипата за есента 2011. Прва жртва на револуцијата во екипата би требало да биде Алесандре Пато и размената за Серхио Рамос од Реал Мадрид би можела да стане стварност. Шпанецот е дамнешна желба на Берлускони и тој, веројатно, во прво време ви играл како десен бек, за потоа да го замени Неста. Дрим тимот на Милан би можел да изгледа вака:
Абијати - Рамос - Неста - Силва - Ѕамброта - Ван Бомел - Боатенг - Меркел - Робињо - Ибрахимович - Балотели заедно со Касано, Емануелсон, Гатузо, Амброзини, Дидак Вила и со уште неколкумина дефанзивци, се смета дека овој тим би бил доволно силен успешно да игра на два фронта!

Доџите сада, јер доста смо се зајебавали:vozbud::vozbud::vozbud:

Ќе си го дадат Пато, ќе го доведат Балотели за во дрим тим:pos:, остатокот од тимот веќе го имаат:pos2: Покрај тоа, Гатузо ќе игра до својот 100ти роденден, се со цел да се борат на 2 фронта:kesa:

Дрим тимот на Милан би можел да изгледа вака:
Абијати - Рамос - Неста - Силва - Ѕамброта - Ван Бомел - Боатенг - Меркел - Робињо - Ибрахимович - Балотели заедно со Касано, Емануелсон, Гатузо, Амброзини, Дидак Вила

хххмммммммм............
ако правиш дрим тим.. и ова ти се играчите.. не знам како би бил, оној без ѕвезди...

Неколку наслови од Gazzetta dello Sport - Gene Gnocchi's "Ball Buster" ( хумор :D )

Feb. 21, 2011 - Robinho talks about the much challenged goal: "TV doesn't prove anything. The basket was normal."

Feb. 20, 2011 - Mou continues talking about his relationship with God: "One time, he asked me for my autograph."

Feb. 19, 2011 - Leonardo is still provoking Galliani: "See you at a hairdresser."

Lol. :icon_lol:

Дрим тимот на Милан би можел да изгледа вака:
Абијати - Рамос - Неста - Силва - Ѕамброта - Ван Бомел - Боатенг - Меркел - Робињо - Ибрахимович - Балотели заедно со Касано, Емануелсон, Гатузо, Амброзини, Дидак Вила

хххмммммммм............
ако правиш дрим тим.. и ова ти се играчите.. не знам како би бил, оној без ѕвезди...

Ама и изворот е веродостоен многу па треба да го сватимо сериозно.

Иначе би сакал да дојде Рамос па макар значело и Пато да го дадат, Рамос е зверка !

Иначе Гатузо го казниле 4 натпревари !

п.с Упс сум го згрешил фан клубот, мислев фан клуб Милан е ова пошо глеам се врти многу муабет за ИДНАТА СЕЗОНА на Милан :pos:

Иначе Гатузо го казниле 4 натпревари !

п.с Упс сум го згрешил фан клубот, мислев фан клуб Милан е ова пошо глеам се врти многу муабет за ИДНАТА СЕЗОНА на Милан :pos:

И така баче викаш,4 натпревари го казниле Гатузо а ццц

И така баче викаш,4 натпревари го казниле Гатузо а ццц

Да бе, и заради жолтите уште еден 5 натпревари нема да игра.

Англичанецот не го казниле уопште :(

Виде у темата на комшиите се размуабетиле за некој дрим тим на Милан ? :pos:

едит: пак ја згрешив темава да му ебем :pos:

Да бе, и заради жолтите уште еден 5 натпревари нема да игра.

Англичанецот не го казниле уопште :(

Виде у темата на комшиите се размуабетиле за некој дрим тим на Милан ? :pos:

едит: пак ја згрешив темава да му ебем :pos:

Местено е ова од Морати Шинтерашон, зошто не му дадоа на тој стариот суспензија зошто провоцираше?

Упс, сум ја згрешил темата. Извинете, гледам дека „нашиве“ повеќе се тука него у соодветната тема.

--- надополнето ---

Ова ти е повеќе дрим него тим. :)

Боље да го зееме голманон на Депортиво да ни игра со Баерн место Пандев, како голман - играч.. исто голови имаат дадено у домашните лиги, значи и ќе може да брани и ќе биде поопасен од Паденв у напад... цццц, срамота...

Еве ви едно добро аватарче за после натпревар.

;)

Cesar
Maicon - Ranocchia - Lucio - Chivu
Zanetti - Motta - Cambiasso
Stankovic - Sneijder
Eto'o

Не ни треба Пандев за со Баерн... XD

А и утре нејќам да го видам египќанецон... Нагатомо нека игра лев или што сакаат нека праат, мене Карја не ми прави ќејф.

Според ГДС, со овој состав ќе играме утре. Браво Лео, фино што ме слушаш.... :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom