Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Очекував победа денеска на Милан иако со доста маки они си тепаа,али затоа во наредните натпревари против Наполи,Јувентус и Палермо ке кикснат барем на 2 натпревари според мене! Ке им дишеме до крај во врат,нема предавање кога се работи за ИНТЕР!По голот на Пато доволно ми беше да ја видам реакцијата на Галијани и компанија,им се тресе газето!

Кире,заебано гостување беше ова,според мене полесно е да гостувас во торино него овде каде паднаа сите освен Милан и Лацио...теренот им е како нива за компири

Ах пусти комплекси што ти прават

Не ни знаеш колку сме искомплексирани од 5 титули лани и 5 по ред у првенство.

А и тој Чави што си го стаил у потпис, има комплекси од полуфиналето ЛШ лани. :bip:

Беше посебно задоволство да се гледа раководството на Милан како се радува на победа со Киево како да освоиле Скудето :pos:

Возиме понатаму... :)

Не ни знаеш колку сме искомплексирани од 5 титули лани и 5 по ред у првенство.

А и тој Чави што си го стаил у потпис, има комплекси од полуфиналето ЛШ лани. :bip:

100% на Светско Клубско навивал за оние Мазембе од што нема комплекси

Ах штета Киево киксна!Ама радоста на Балијани,кажува се!Ок е одиме понатаму,притисокот си го прави своето!
Времето ќе затопли,кога најмалку ќе очекуваме!

--- надополнето ---

Ах пусти комплекси што ти прават

Кога последен пат освоивте Серија А?Тука барај го одговорот на твоите сателитски комплекси!

Ах штета Киево киксна!Ама радоста на Балијани,кажува се!Ок е одиме понатаму,притисокот си го прави своето!
Времето ќе затопли,кога најмалку ќе очекуваме!
Јас на пример, најмалку очекувам дека другото коло ќе затопли...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom