Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
аххх Етооо Етооооо... да си јадеш газот...
зафркна утакмица на крајот со тие 3-4 прошувања и тоа празниот гол (и мене ми скрати едно добри 13 000 спортска) ц ц ц...
али ајде се извлекоа овие денес, мораше да ги победите ама тоа е тоа...
ајде најверојатно со нас во среда ќе се поправите, ама внимавајте покажавме знаци на живот :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.135
Поени од реакции
46.152
Видете Кордоба што чуваше кога беше Матри сам, Кордоба беше задолжен за Матри у мечов, а Ранокија играше фластер за Тони, за голот Кордоба кикс, за шансите на Матри у второ такоџе, Кордоба празен простор чуваше, Матри ко да не постоеше за него при тие акции ...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
аххх Етооо Етооооо... да си јадеш газот...
зафркна утакмица на крајот со тие 3-4 прошувања и тоа празниот гол (и мене ми скрати едно добри 13 000 спортска) ц ц ц...
али ајде се извлекоа овие денес, мораше да ги победите ама тоа е тоа...
ајде најверојатно со нас во среда ќе се поправите, ама внимавајте покажавме знаци на живот :)
Мене тоа ме плаѓи да бидам искрен , плус доаѓа Интер тоа ти е додатна мотивицаја , така да ...

--- надополнето ---

Видете Кордоба што чуваше кога беше Матри сам, Кордоба беше задолжен за Матри у мечов, а Ранокија играше фластер за Тони, за голот Кордоба кикс, за шансите на Матри у второ такоџе, Кордоба празен простор чуваше, Матри ко да не постоеше за него при тие акции ...
Абе примети го Ранокија за голот како го има гушнато Тони , само примети , плус у шеснаесетник стојат 3 на 3 , Ранокија со Тони , Кородба треба да биде со Матри и мислам Маикон го чува Маркизио , а овој бетменов скока ко у треска да го ебам у гз

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Ето утна 3 добри шанси,на двапати искочи сам на сам(првиот пат Буфон му ја фати а вториот пат ја утна цела топка) а третата шанса таа најдобрата ја погоди стативата! И незнам зш се откажувате кога има уште многу за играње,со победа во среда се враќаме во борба за титулата!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам по кој побрзо да карам, да плукам или да коллнам.....па натпреварот беше резил од наша страна...

Како прво не знам како е можно на вакво дерби играчите да играат како курот да ги боли односно тотално немотивирано синкир против Бари на гости играме!

Како второ зошто Леонардо не ја постави играта уште од почетокот поофанзивно??..барем така ќе имавме повеќе шанси за гол и ќе бевме поактивни кон голот на Буффон бидејќи со дефанзивата ништо не направивме....

Како трето изгледаме очајно на гостински терен оваа сезона и не ми е јасно зошто толку слабо играме на гости за разлика од играта на Меаца....

Како четврто не ми е јасно само колку очајна и слаба екипа имавме за противник а ние во пристапот игравме како да играме против Барселона.....

Како петто Ето заслужува денес од сите фанови на Интер во светот да биди пцуен и колнет до трето колено(а можи и до четврто)!..на ваква утакмица од толкава важност да направиш онакви глупости ..па кој знае дали и Пепино(бог да го прости) би му орпостел за онаа шанса...резил

Како шесто ќе си напишам по не знам кој пат...уште од поразот против Киево до 2-1 се откажав од титулата..едноставно оваа сезона не е наша и то е то...

FORZA INTER

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
И не знам дали приметивте, но Цезар немаше ниту една интервенција...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Среќа во несреќа е што не ја промаши Пандев таа шанса зошто до сега ќе имавме испишано 30 страни... ко ќе размислам подобро, така барем ќе се спасевме од темава :)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Со сета должна почит до него, ама Кордоба едноставно треба сам да се откаже, неможам веќе да се мачам и да го гледам на терен. Искрено не очекував победа, ама бар нерешено мораше да се извади, Ето човече, три шанси ги заеба... Тоа е тоа, мора сега да се победи Фиорентина, Милан мислам дека има гостување во Рим и Торино, така да мора да продолжиме напред...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.697
Поени од реакции
115.425
Најпрвин честитки до Јувентус победија заслужено. Инаку за мечов доста слаб меч за Интер иако имавме повеќе шанси особено во второто полувреме за првото да не зборам ОЧАЈ!! Пацини беше доста слаб, заедно со најслабиот денеска Кордоба. Инаку гледам по Ето плукате... да човекот промаши и пропушти да му донесе бод на Интер, но гледајте што се случува кога тој ќе прими топка, доаѓаат и најмалце двајца го удвојуваат а често пати е и утројуван! Со победа над Фиорентина сеуште сме во игра за титулата, но мене ме плаши очајната игра на гостински терен, делуваме како изгубени или како да бегаме 20 бода на табела па ај да се одмараме во секој следен натпревар. Али како навивач се додека има шанси за титулата јас ќе верувам во неа!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Само се оствари тоа шо го дробам 20 год . ... Кога и да играме против Ѓубрентус или Рома они играат со 200% од можностите + имаат ЕНОРМНО многу среќа (и оваа година се докажа тоа со Ето и неговите промашаи и 2та гола на Рома)

Стварно не знам шо е работава .....

Тури му пепел

Ебави навивачите на 14 кола до крај се откажувате а једина тешка утакмица шо ни останува е со Наполи на гости и Милан на ГОсти ...додека Милан ги има Рома Јуве Наполи ....

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Вие што добивте на наградна малку да паузиравте од пишување на темава? :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Си кажав јас, не пишам појќе во темава. Не дека пишев многу, ама пак... :pos:

Последен пост, promise. :D

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Само се оствари тоа шо го дробам 20 год . ... Кога и да играме против Ѓубрентус или Рома они играат со 200% од можностите + имаат ЕНОРМНО многу среќа (и оваа година се докажа тоа со Ето и неговите промашаи и 2та гола на Рома)

Стварно не знам шо е работава .....

Тури му пепел

Ебави навивачите на 14 кола до крај се откажувате а једина тешка утакмица шо ни останува е со Наполи на гости и Милан на ГОсти ...додека Милан ги има Рома Јуве Наполи ....
Шо убаво ти стој аватаров за мерак :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom