Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што да одам на златна топка, 2-3 поста имам таму напишано, ништо посебно, само нагаѓаш. И да, извини, имам и еден пост само со слики од финалето :)

Што да одам на златна топка, 2-3 поста имам таму напишано, ништо посебно, само нагаѓаш. И да, извини, имам и еден пост само со слики од финалето :)
За тебе, ко и за секој фан на Интер преседан беше тој избор како и да ја вртиш, затоа ти реков, прецизирај кои награди доволно говорат кои не.
Зашто ако наградиве говореле доволно, и Асамоа Гијан е подобар од Милито.

URL]

На полувреме 6.50 коефициент на bwin дека Интер ќе победи.Шанса што не се пропушта

За тебе, ко и за секој фан на Интер преседан беше тој избор како и да ја вртиш, затоа ти реков, прецизирај кои награди доволно говорат кои не.
Зашто ако наградиве говореле доволно, и Асамоа Гијан е подобар од Милито.
Ти правиш така. Кога зборевме за Цезар, пастираше награди на Касиљас, сега кога освои награда за најдобар голман во ЛШ и Сериа А, пу пу не важи и мене ме прашуваш кои награди говорат или не. Види кај тебе кои важат, кои не, мене ми е сеедно, јас сум доволно убеден дека Цезар лани беше подобар од Серџо, не ми требаат награди :)

Ти правиш така. Кога зборевме за Цезар, пастираше награди на Касиљас, сега кога освои награда за најдобар голман во ЛШ и Сериа А, пу пу не важи и мене ме прашуваш кои награди говорат или не. Види кај тебе кои важат, кои не, мене ми е сеедно, јас сум доволно убеден дека Цезар лани беше подобар од Серџо, не ми требаат награди :)
Па тебе ти говореа доволно наградиве али не прецизираше кои, не мене, а сеа па сеедно ти било така да муабетов за контрадикторност ич не ти штима, боље некако разработи го ако веќе сакаш да ми го препишеш. Касиљас беше прогласен најдобар на СП каде Шпанија беше шампион, беше прогласен за најдобар и во Шпанија, се знае која награда следи по една таква сезона.

Од новинари, до спортски работници, фудбалски фанови, тренери, играчи и слично, најдобриот е Касиљас, континуирано, според ФИФА континуирано он е најдобриот во пакет со Буфон, не е случајност тоа. Освен фан на Интер, никој друг не го ставал на тоа место Цезар.

Башка, изборот на Касиљас виде некој да го спори ? Не ...
Беше спорен изборот за Меси, зашто имаше основа за такво нешто.

И никој не вели дека Цезар не е подобар од Серџо, во ситуација кога Буфон почна да има проблеми со повреди слободно може да се каже дека Интер го има најдобриот голман во Серија А.
Е сега тоа што според тебе он имал боља сезона од останатите и покрај пацерајот од грешки во најважните мечеви тоа е веќе друг муабет бидејќи сепак си фан на Интер, пристрасен си.

Syn стварно не си во право во муабетов а го раступуваш дури оди
а згора на се и се си вртиш во твој прилог т.е кога наградите Не беа на страната на Цезар го тупеше со наградите,како да се клучен фактор за квалитетот.
а сега одкако цезар освои награда за Сериа А и за ЛШ не биле наградиве важни т.е морало да е земи поради титулата
па бате и за Касиљас истиот муабет е, голман на годината е поради Светското првенство
и немој да мислиш дека јас со муабетов сакам да кажам дека цезар > касиљас ,сакам да ти појаснам само како си ги вртиш муабетите како што ти одговараат и + си убеден дека си во право за се што ќе кажиш

океј син
Oooooops they did it again. :)
Рома глупај се биле што не се го задржиле, многу ме бендиса со играта.:)
Не суди еден играч по еден натпревар. Средината на Рома е одлична, а овој Карја не е ништо повеќе од просечен играч, такви ги имаш на кило :)

Друг пат да не му давате на Деко да отвора теми... :)
P.S.
Јави се Јонзе!!! :olee:

Syn стварно не си во право во муабетов а го раступуваш дури оди
а згора на се и се си вртиш во твој прилог т.е кога наградите Не беа на страната на Цезар го тупеше со наградите,како да се клучен фактор за квалитетот.
а сега одкако цезар освои награда за Сериа А и за ЛШ не биле наградиве важни т.е морало да е земи поради титулата
па бате и за Касиљас истиот муабет е, голман на годината е поради Светското првенство
и немој да мислиш дDека јас со муабетов сакам да кажам дека цезар > касиљас ,сакам да ти појаснам само како си ги вртиш муабетите како што ти одговараат и + си убеден дека си во право за се што ќе кажиш
Друже, бар за секој пресврт не го потам на различни теми дека е местена утакмицата ...
Па ако тебе ти се може, ми се може и мене, коа некој ќе ме чачне за наводен мој бисер, нормално дека ќе му реплицирам со неговите ако веќе сака да го тераме тој муабет.
Него чудно не искоментира за денес, класична местенка, 0-2 полувреме, конечен 3-2, виде ли како играа во одбрана у второ Палермо еј, како го пуштаа Пацини.
Зашто па ти сеа не го потиш дека ова е местено ? А го потиш пример кога Рома ќе сврти утакмица, или Јуве, или некој трети ? Бар не го кењам форумов со некои такви масонски заговори ...

Друже, бар за секој пресврт не го потам на различни теми дека е местена утакмицата ...
Па ако тебе ти се може, ми се може и мене, коа некој ќе ме чачне за наводен мој бисер, нормално дека ќе му реплицирам со неговите ако веќе сака да го тераме тој муабет.
Него чудно не искоментира за денес, класична местенка, 0-2 полувреме, конечен 3-2, виде ли како играа во одбрана у второ Палермо еј, како го пуштаа Пацини.
Зашто па ти сеа не го потиш дека ова е местено ? А го потиш пример кога Рома ќе сврти утакмица, или Јуве, или некој трети ? Бар не го кењам форумов со некои такви масонски заговори ...

Се потврдува тоа што ти го пишав погоре
1.незнајш шо да кажиш и ајде сеа за местење се фати
2.и гледај само колку тврдоглав испаѓаш,КАДЕ СУМ РЕКОЛ ЗА СЕКОЈ ПРЕСВРТ ДЕКА Е МЕСТЕНКА ?
единствено За пресвртот рома-баерн го реков тоа ДЕКА Е МЕСТЕНО.а и со она со пацини нз што сакаш да кажиш?уствари незнајш и ти што сакаш да кажиш само да се чкрапа нешто на тастатура.
3.Колку што имам речено за палермо ,рома и останати тимови од тој ранг ,исто толку имам кажано и за интер
а тоа беше за утакмицата со катанија и онаа со удине

И одговарај ако сакаш и ако можеш во врска со тоа што те прашувам , не биди и ти ко ова јувенташиве
тие така прават кога незнаат што да кажат и се запнуваат за титулите и 45години без лш , така ти за местењево се запна
И кога ќе зборуваме на таа тема тогаш зборни нешто вакво а не сеа
И од кај си толку сигурен дали тоа се ''масонски '' заговори т.е од каде си сигурен дека Не сум во право

Значи те читам цело време и намерно само ради вакви работи не ти реплицирам , досаден си . Ај сеа ќе чекам да ми пишеш нешто што јас сум го кажал

Да не сум офф , после долго време наш напаѓач дава гол со глава нели

Чекај ги споредуваш Лусио со Самуел.??...секој си е приакзна за себе и Лусио е буквално ѕвер, но Самуел според мене е најстабилниот дефанзивец кој некогаш настапувал за Интер(отакко јас го пратам Интер)...едноставно на Самуел топка не му бега и ги расчистуваше сите можни ситуации за гол пред Цезар....едноставно самуел од Лусио и е физички посилен,и постабилен, и поскочен и поцврст во дуелите...едноставно Лусио само што знае да ја изнесе топката и тоа му е предност пред Самуел......едноставно премногу фали Самуел и тоа е факт!
Другар во право си дека Самуел е постабилен дефанзивец од Лусио пошо овој сите го знаеме со неговите дриблања и сплеткувања, но дека е физички појак и поскочен Самуел од Лусио не би рекол... Па човече види која животиња е Лусио не може воздушен дуел да изгуби, од секоја корна што ќе ја изведе Интер тој претставува најголема опасност по противничките голмани. Лани еден Дрогба го стави во џеб и ниту еден дуел не изгуби

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom