Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А Ето го чекам бетер од новава година што ја чекав, со него друга приказна ке гледаме, само овој формат да остане, одлично делува екипата вака, големо браво има Лео за ова, Рафа Мунтари или Оби ке ги играше ко крила али 4231 мораше да се тера без оглед на се, башка вака го добиваат и џокерот на клупа, Пандев.
Ја и Дек0 ич не го чекаме. Можеме да си фаќаме пари до бесвест ако уплаќаме во исто време дека Мота, Камби или Дејан даваат следен гол. Со вака утепан напад еднаш ќе згрешиш три пати ќе погодиш. Само Ето ни го руши системот. Ни смета разбираш... :)

Фондација си имале колку што можев да разберам , и се во одлични односи . Поправете ме ако грешам
Буквален превод да но може да значи темел, темел на пријателство, така нешто... мислам дека на тоа се мисли.

^^ Заебаваат сеа и они кај победија па уште преведуваат меѓу редови . Ја преведувам буквално , ме мрзи да читам меѓу редови :):)

Кастелаци во Сампдорија беше прв или резервен голман?

Беше прв до лани, Сторари откако дојде беше втор голман.

Да да, акцијата за првиот гол уз завршницата на Мота беше, кхм, censure ! Eден од поубавите голови сезонава, може и еден од најдобрите на Интер до сеа у Серија А, не претерувам.

Posle Snajdi i Eto, Mota ni tret podobar igrac vo timot. Ama tie koskite od pamuk mu se...

Вистинскиот тест за Леонардо ќе биде во оној момент кога ќе губиме 1-0.

Ne veruvam deka ke imame takov moment so vakva igra :icon_lol:

Teшки се тие удари Крејзи, денес беше еден од оние мечеви каде Кастелаци не грешеше, и Цезар примал вакви голови од корна, а и бетер, башка, правиме муабет за втор голман кој е антика, не можеме од него да очекуваме да има страшен рефлекс во вакви ситуации. Самиот убаво кажа, џуџе, таков играч не смее да припари до топка при корни а не па уште и да шутира и да постигне гол, на друго место беше вината, Кастелаци бар у овој меч беше сигурен, без грешка, поготово у второ, ко и цел тим.

Али мерак ми се направи што најопасните играчи на Наполи не се видоа, поготово Кавани, шанса ако не се лажам немаше за гол, у џеб беше ставен.

А Ето го чекам бетер од новава година што ја чекав, со него друга приказна ке гледаме, само овој формат да остане, одлично делува екипата вака, големо браво има Лео за ова, Рафа Мунтари или Оби ке ги играше ко крила али 4231 мораше да се тера без оглед на се, башка вака го добиваат и џокерот на клупа, Пандев.

Abe da, zatoa rekov ovie potfrlija sto potfrlija, ama ne gledam pricina da imase takva prosta reakcija od Kastelaci, mozebi gresam ama taka mislam.

Koga ke se vratat povredenite i Eto, Kambi/Deki/Mota eden od ovie trojca mora da ja gree klupata, ne deka zasluzuvaat, ama Zaneti e nezamenliv (da bev jas tamu ke videa :icon_lol:) pogotovo po vcerasniot a la Messi prodor :)

Slatki maki upm, odamna sme nemale vakvi :icon_lol:

сеа марсо нека размисли колку известувања за цитат му стасаа на Mercenary :)
Ништо де, само 8 известувања од Марсо ми дојдоа...

Задутре против Катанија. Ето се враќа, можно е Ранокиа да дебитира. Е сеа прашањето е дали Лео пак ќе игра со 4-3-1-2 и Пандев на клупа или со 4-2-3-1...

- Castelazzi -
- Maicon - Lucio - Ranocchia/Cordoba - Chivu -
- Zanetti - Cambiasso - Motta -
- Stankovic -
- Milito - Eto'o -

или

- Castelazzi -
- Maicon - Lucio - Ranocchia/Cordoba - Zanetti -
- Cambiasso - Motta -
- Stankovic -
- Pandev - Milito - Eto'o -

David Suazo , knee surgery, will remain until the end of the season at Inter

Кога се повредил овој бе !!! Сеа нема никад да го продадеме

Еј, а бе вчера никој не се повреди? Дал је могуче??? :)

Со Катанија баш сакам да знам која формација ќе ја игра Лео.Мислам дека Ранокиа нема да биде стартер,а со враќањето на Ето незнам кој би се преселил на клупата Милито или Пандев!Киву мислам пак ќе биде стартер!Мое мислење е ова!Составот против Катанија би бил следен-Кастелаци,Маикон,Лусио,Кордоба,Киву,Занети младичот,Камби со најдолгата коса,Деки,Мотта,Пандев и Ето!

Со Катанија баш сакам да знам која формација ќе ја игра Лео.Мислам дека Ранокиа нема да биде стартер,а со враќањето на Ето незнам кој би се преселил на клупата Милито или Пандев!Киву мислам пак ќе биде стартер!Мое мислење е ова!Составот против Катанија би бил следен-Кастелаци,Маикон,Лусио,Кордоба,Киву,Занети младичот,Камби со најдолгата коса,Деки,Мотта,Пандев и Ето!
Васица ако се гледа според вчера Милито требит да ви седне на клупа а и Пандев не е далеку од неа,а што е работата со Снајдер?

Васица ако се гледа според вчера Милито требит да ви седне на клупа а и Пандев не е далеку од неа,а што е работата со Снајдер?

Имате среќа Снајдер е повреден и мислам дека тек во февруари ќе биде фит за игра!

Имате среќа Снајдер е повреден и мислам дека тек во февруари ќе биде фит за игра!

Така нешто . Крај на Јануари треба да бидат спремни за игра Кутињо и Снајдер

Од денешниот тренинг
Julio Cesar and Wesley Sneijder had individual therapy, Nelson Rivas did muscle strengthening work and Coutinho continued his own separate recovery programme

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom