И треба да се нервира.Фала, среќно и на вас. А видов еден како се нервира што се паднале со вас
Некој ??Ме интересира како да видам Израел кое време ги играат утакмиците во нивната лига, и по можност да ми пише некој во колку саатот е тоа наше време ?
18:30 наше време. Оди world - competitions, најди го израел, избери ја првата нивна лига, оди кај табелата, fixtures од сезона 5 и ќе ги видиш времињата.Некој ??
Можно е, велешанец енеаме преговарано ние со никој, освен ако не е велешанец и на маало да сме му рекле ако сака да игра, преку фид неаме пратено понуда до ниеден фудбалер од македонски тим!
p.s. не ми барајте defensive tactics не ги давам на конкуренција моја
ќути си, трај си, ко ќе ти побараат дај сиЗанети браво за тактикиве,мислам дека треба лиги да им течат на сите
Некој ??
релогирај се наново, 2-3 пати рефреш. мењавале нешо и ја неможев да влезам, сеа можам.Дали само мене не ме пушта на форумот на фид ? ?
Аууууу... не ни приметив дека тоа е твојот клуб. Ќе не победите, не им одговара терминот на некои првотимци, а и имате појак состав... Како и да е интересно ќе бидеNext Match: 13/09/2010 19:25 - The Pirates (Home)
Galacticos F.C vs The Pirates
Ќе има газење а кој кого ќе видиме