Мене 40 милиона ми ставил знам дека е многу ќе му побарам деновиве ако изиграм убаво на првите утакмици да стави барем 25-30 и да стави барем 8-9 мечеви на сезона минимално ..пазете на Release fee. Ја се ебав не видов, копиљот 64 милиона ми лупнал а вредноста на играчот ми е 16 милиони. и сеа заглавен сум :S
Наместо attribute training одбери Transfer money to bank account и после оди во footballer shop.Мене 40 милиона ми ставил знам дека е многу ќе му побарам деновиве ако изиграм убаво на првите утакмици да стави барем 25-30 и да стави барем 8-9 мечеви на сезона минимално ..
Инаку кај беше тоа за опрема да си купиш со парите ?
кротце полека стрпи се, одма фаворити, а трансфер пазаров не е завршен. Во Борец има стартен ремонт, многу неактивни кои ќе се продадат, чекаме пари и од стартот на сезоната и тргаме по нови активни играчи што ќе бушат напред.Spremajte se Pocnuva Sezona 6,
1 Favoriti --- Pirates
2 Favoriti --- Vardar
3 Favoriti --- Macedonia United
4 Favoriti --- Skopje Snakes!!
дииии македонија јунајтед 3ти ги ставил,а они прваци беаSpremajte se Pocnuva Sezona 6,
1 Favoriti --- Pirates
2 Favoriti --- Vardar
3 Favoriti --- Macedonia United
4 Favoriti --- Skopje Snakes!!
Tocno, ova e sea za sea, I vo Vardar se cekaat pari za zasiluvanja i brkanje na nekoi igraci, Pirates, nisto ne kupija posebno, Mac Utd prodadoa nesto, taka da, koga ke se finaliziraat transferite moze i ke se smeni situacija )) Moze i Vardar da go stavam za 1 favorit ))кротце полека стрпи се, одма фаворити, а трансфер пазаров не е завршен. Во Борец има стартен ремонт, многу неактивни кои ќе се продадат, чекаме пари и од стартот на сезоната и тргаме по нови активни играчи што ќе бушат напред.
Не викам дека сигурно сме први ама не не вреднувајте толку ниско да отпаднеме и од првите четири!
Cestitki, ne mi e jasno po koj osnov se davani nagradive ))Сезона 5.
Defender of the Year ----- Ivan Petrovski 5.2
Forward Of the Year ----- Angel Tasevski 4.6
Golden Assist Award ----- Bojan RnR 4.3
Golden Boot Award ------- Angel Tasevski 10.6
Golden Glove Award ------ Bojan Trajkovski 1.0
Golden Pass Award ------- Bojan RnR 0.5
Golden Shield Award ------ Ivan Petrovski 7.2
Golden Technique Award--- Nikola Nikac 11.2
Keeper Of the Year --------Bojan Trajkovski 5.2
Midfielder of the Year ------Bojan RnR 5.0