sveznajko
Random nobody
- Член од
- 17 август 2006
- Мислења
- 522
- Поени од реакции
- 101
PES PAtch 0.3aj ke probame a nema nekoj patch za toa?ili sam da si gi napram izmenite so mislite?
Утре ќе излезе PESEDIT PATCH 0.4 ќе има додадено конечно..2 германска лига... и уште некој нови работи не избрзувај да го симнеш пачот 0.3 кога ќе излезе 0.4 ќе ти пратам линк по ППmozi edna pomos ja imam instalirano pes 2011 ama ne mi se site tranferi napraveni kako da gi napravam site transferi zaso glupo mi e onaka???pozz i fala odnapred
Да ти барам поназад што викаше?Го прекршив моето ветување дадено неколку страни поназад кога ветив дека нема повеќе да играм на топ јачина на ПЕС. Изгледа инаетот понекогаш се исплати Втора сезона сум со Борусија Дортмунд, на топ јачина и вклучено reset prevention fixture
Форсирам Мурињо тактика со формација 4-2-3-1, а почесто кога давам гол и кога ќе помине 60+ минута менувам во 5-2-2-1. Играм крајно претпазливо во одбрана, а во напад открив една многу интересна финта. Кога одиш покрај аут-линија во напад, значи кога буквално одиш без стегање на турбо, само си одиш противничкиот играч само те прати и НИКОГАШ НЕ СЕ ОБИДУВА ДА ТИ ЈА ЗЕМЕ ТОПКАТА, ама баш никогаш. Си центрираш во 16-ник и од 7-8 обиди такви во цел натпревар паѓа по еден гол со глава. Друго е од одбиени топки па шут и контри
Инсталирај си FIFA 11 :smir:Za online igranje neikoj da ne ima najdeno nekoe care ..... ?
ili nekako da se povrzime na primer jas i nekoj .... oti dosadno e da igras samo protiv kompjuter
hehe znam za fifata za online ama ja prekinav od 2008 neigram poke fifa na pes se prefrliv ..... inace falaИнсталирај си FIFA 11 :smir:
А што уствари е ова? и како се активира т.е вклучува?Го прекршив моето ветување дадено неколку страни поназад кога ветив дека нема повеќе да играм на топ јачина на ПЕС. Изгледа инаетот понекогаш се исплати Втора сезона сум со Борусија Дортмунд, на топ јачина и вклучено reset prevention fixture
Да да кога се игра против друг човек често се случуваат интересни ситуации. Затоа ПЕС е многу добра во тој поглед, разновидноста во играта, едноставно се може да се случиИграва е нешто неверојатно. Има и негативни страни, ама не може се да биде перфектно. Сепак е најдобрата фудбалска игра што сум ја играл. :
Вака сам против компјутерот дали имам изиграно се на се 20 утакмици и не ми изгледа тешко. Почесто играм против другари и ми се случи еден доживљај. Ме води другар 2:0 на полувреме, а јас го водам 6:2 у партии. И он вика 6:3 сме сега. Му давам 2 гола до 90-та, 2:2. Во 110 он шутира пенал, жива му ја фаќам со Ван дер Цар. Во 120 корнер за мене, Ван дер Цар пред гол, нафрлив со Нани и со ВдЦ со глава ја забив топката во голот. Долго време играм ПЕС, и ова е дефинитивно најинтересен момент за мене. Големи ривали сме со другаров во играва, заради тоа ќефот ми е толку голем.