PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
mozi edna pomos ja imam instalirano pes 2011 ama ne mi se site tranferi napraveni kako da gi napravam site transferi zaso glupo mi e onaka???pozz i fala odnapred

С

сашенко

Гостин
Конзерва, ке идеш у екстрас и ке избереш тоа апграде дата мислам дека беше.Таму имаш да избереш што сакаш да ти се надогради од интернет имаш играчи и било што а ти избери дата...и ке ти бидат сите трансфери средени...

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
aj ke probame a nema nekoj patch za toa?ili sam da si gi napram izmenite so mislite?

Andreas_bild

Cr7_conor mcgregor
Член од
23 октомври 2007
Мислења
77
Поени од реакции
76
Za online igranje neikoj da ne ima najdeno nekoe care ..... ?

ili nekako da se povrzime na primer jas i nekoj .... oti dosadno e da igras samo protiv kompjuter

Член од
8 октомври 2010
Мислења
32
Поени од реакции
0
mozi edna pomos ja imam instalirano pes 2011 ama ne mi se site tranferi napraveni kako da gi napravam site transferi zaso glupo mi e onaka???pozz i fala odnapred
Утре ќе излезе PESEDIT PATCH 0.4 ќе има додадено конечно..2 германска лига... и уште некој нови работи не избрзувај да го симнеш пачот 0.3 кога ќе излезе 0.4 ќе ти пратам линк по ПП

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.969
Поени од реакции
7.100
Го прекршив моето ветување дадено неколку страни поназад кога ветив дека нема повеќе да играм на топ јачина на ПЕС. Изгледа инаетот понекогаш се исплати :) Втора сезона сум со Борусија Дортмунд, на топ јачина и вклучено reset prevention fixture :)

Форсирам Мурињо тактика со формација 4-2-3-1, а почесто кога давам гол и кога ќе помине 60+ минута менувам во 5-2-2-1. Играм крајно претпазливо во одбрана, а во напад открив една многу интересна финта. Кога одиш покрај аут-линија во напад, значи кога буквално одиш без стегање на турбо, само си одиш противничкиот играч само те прати и НИКОГАШ НЕ СЕ ОБИДУВА ДА ТИ ЈА ЗЕМЕ ТОПКАТА, ама баш никогаш. Си центрираш во 16-ник и од 7-8 обиди такви во цел натпревар паѓа по еден гол со глава. Друго е од одбиени топки па шут и контри :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Го прекршив моето ветување дадено неколку страни поназад кога ветив дека нема повеќе да играм на топ јачина на ПЕС. Изгледа инаетот понекогаш се исплати :) Втора сезона сум со Борусија Дортмунд, на топ јачина и вклучено reset prevention fixture :)

Форсирам Мурињо тактика со формација 4-2-3-1, а почесто кога давам гол и кога ќе помине 60+ минута менувам во 5-2-2-1. Играм крајно претпазливо во одбрана, а во напад открив една многу интересна финта. Кога одиш покрај аут-линија во напад, значи кога буквално одиш без стегање на турбо, само си одиш противничкиот играч само те прати и НИКОГАШ НЕ СЕ ОБИДУВА ДА ТИ ЈА ЗЕМЕ ТОПКАТА, ама баш никогаш. Си центрираш во 16-ник и од 7-8 обиди такви во цел натпревар паѓа по еден гол со глава. Друго е од одбиени топки па шут и контри :)
Да ти барам поназад што викаше?
Ај поз и да не зборуваш пред да научиш :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.849
Поени од реакции
11.509
Таа финта е од пес 2009 уште...

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Играва е нешто неверојатно. Има и негативни страни, ама не може се да биде перфектно. Сепак е најдобрата фудбалска игра што сум ја играл. :

Вака сам против компјутерот дали имам изиграно се на се 20 утакмици и не ми изгледа тешко. Почесто играм против другари и ми се случи еден доживљај. Ме води другар 2:0 на полувреме, а јас го водам 6:2 у партии. И он вика 6:3 сме сега. Му давам 2 гола до 90-та, 2:2. Во 110 он шутира пенал, жива му ја фаќам со Ван дер Цар. Во 120 корнер за мене, Ван дер Цар пред гол, нафрлив со Нани и со ВдЦ со глава ја забив топката во голот. Долго време играм ПЕС, и ова е дефинитивно најинтересен момент за мене. Големи ривали сме со другаров во играва, заради тоа ќефот ми е толку голем. :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
А што уствари е ова? и како се активира т.е вклучува?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.969
Поени од реакции
7.100
Играва е нешто неверојатно. Има и негативни страни, ама не може се да биде перфектно. Сепак е најдобрата фудбалска игра што сум ја играл. :

Вака сам против компјутерот дали имам изиграно се на се 20 утакмици и не ми изгледа тешко. Почесто играм против другари и ми се случи еден доживљај. Ме води другар 2:0 на полувреме, а јас го водам 6:2 у партии. И он вика 6:3 сме сега. Му давам 2 гола до 90-та, 2:2. Во 110 он шутира пенал, жива му ја фаќам со Ван дер Цар. Во 120 корнер за мене, Ван дер Цар пред гол, нафрлив со Нани и со ВдЦ со глава ја забив топката во голот. Долго време играм ПЕС, и ова е дефинитивно најинтересен момент за мене. Големи ривали сме со другаров во играва, заради тоа ќефот ми е толку голем. :)
Да да кога се игра против друг човек често се случуваат интересни ситуации. Затоа ПЕС е многу добра во тој поглед, разновидноста во играта, едноставно се може да се случи :)

Kajgana Shop

На врв Bottom