PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.530
Поени од реакции
7.013
e овоа е мака голема стварно.
играм добро, 3 место сум 3 бода ми бега рома 2 јуве.
играм со јуве дома, они се комплет, со торес, со дел пиеро, пјанич и остала багра ѕверови со над 90, и ги шевам, со кратки пасови цела утакмица.
овде онде ќе се уфрлам со пандев или варела.
цела утакмица 0-0 ја влечкаме, голманиве здивуат, стативи фрчат, и на крај со глава им го стегнуам со варела ги тепам. излевам од утакмицата, ми стигнува тоа ефтиното докторче, (а неам пари за скап, оти морав да кратам на буџетот) и ми дава извештај, пандев повреден 25 недели, снајдер повреден 20 недели, варела повреден 6 недели. нејсе маам ок одам некст, си викам од младинците ќе зеам некој, ми стасуе ново, чави се повредил на тренинг 36 недели, палмиери и сточ, и ми скурчи го изгасив, утре наново ќе ја играм со јуве, боље да ја изгубам отколку да играм без играчи до крај на сезона.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Првата тастатура летнаааа !!!
- Како е можно ова :) Интер, Реал, Јуве и Рома досега ги тепам со 2-3 разлика а губам од Чезена, Лече со 3-0 однодно 4-1 :)
- И како е можно некој играч со 60 поени многу лесно му ја зума на Ибра со 93поени ???

Нај тешка од Песовиве е оваа .... маме и ебам :)

Се извинувам за пцовки

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.530
Поени од реакции
7.013
топка е се врти. ја им плеснав на твенте 2-0, ми ја свртеа 2-3 до крај се мачев и не им израмнив.
Арсенал дома ги тепам 1-0, во гости возвратната од ЛШ, ми даваат волеј гол од 30 метра и у 90 минута гол со глава на Самуел педерчето шо им го продаов. И кажи ми како да не се нервираш, а се отепав од шанси :D

Член од
18 октомври 2010
Мислења
151
Поени од реакции
52
Мило ми е продолжи, ама на TOP не се учи играта ни на PRO Ни на ништо освен PRO!
Nezadovolen:tapp:

--- надополнето ---

Абе слабите тимови се бранат 90 минути! Не ги напаѓајте од 1-ва минута со сите сили! Играат на контра, бековите нека не ви одат напред!

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
e овоа е мака голема стварно.
играм добро, 3 место сум 3 бода ми бега рома 2 јуве.
играм со јуве дома, они се комплет, со торес, со дел пиеро, пјанич и остала багра ѕверови со над 90, и ги шевам, со кратки пасови цела утакмица.
овде онде ќе се уфрлам со пандев или варела.
цела утакмица 0-0 ја влечкаме, голманиве здивуат, стативи фрчат, и на крај со глава им го стегнуам со варела ги тепам. излевам од утакмицата, ми стигнува тоа ефтиното докторче, (а неам пари за скап, оти морав да кратам на буџетот) и ми дава извештај, пандев повреден 25 недели, снајдер повреден 20 недели, варела повреден 6 недели. нејсе маам ок одам некст, си викам од младинците ќе зеам некој, ми стасуе ново, чави се повредил на тренинг 36 недели, палмиери и сточ, и ми скурчи го изгасив, утре наново ќе ја играм со јуве, боље да ја изгубам отколку да играм без играчи до крај на сезона.

Брат, без доктор не моеш да играш ке се заебеш гадно, како шо веќе се заеба :) И препорачливо е тие другите фаци, тренери и скаути најаките да си ги имаш :) На тренинг ми се ујачуваат играчине ко ментиши :)

Него, еве од мене нешто интересно :)

Член од
18 октомври 2010
Мислења
151
Поени од реакции
52
Ја зедов Бреша, одма на почеток на сезона ги купив Бентли, Гибсон, Вела, и Маноне сите беа на трансфер листа за по 400 000 просек плати околу 200 000!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Првата тастатура летнаааа !!!
- Како е можно ова :) Интер, Реал, Јуве и Рома досега ги тепам со 2-3 разлика а губам од Чезена, Лече со 3-0 однодно 4-1 :)
- И како е можно некој играч со 60 поени многу лесно му ја зума на Ибра со 93поени ???

Нај тешка од Песовиве е оваа .... маме и ебам :)

Се извинувам за пцовки
За болдот: ЕПТЕН МЕ НЕРВИРА!!!
Е ајде де тоа и јас го велам цело време, значи не било само до мене. Јас на пример ги тепав две кола со ред Арсенал и Челзи со 2-1 и 3-0, а колото после тоа дома изгубив од Виган 1-0

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
За болдот: ЕПТЕН МЕ НЕРВИРА!!!
Е ајде де тоа и јас го велам цело време, значи не било само до мене. Јас на пример ги тепав две кола со ред Арсенал и Челзи со 2-1 и 3-0, а колото после тоа дома изгубив од Виган 1-0
Bas na Ibra epten tesko mu se zima topka. Ima dobri ocenki i baska e vol. Zemi igraj protiv nego, pa odi zemi mu ja so nekoj igrac so 60-70 poeni bez faul. Gi pominav od pola teren site so trcanje i na kraj so klizac mi ja zemaa. Koga trcas treba da go mrdas po malce, ne samo pravo da trcas. Primetiv deka igracite so pogolem body balance se guraat kako volovi.

PS: kako da napravam da se razlikuva, koga igram so dvajca koj e prv, a koj 2 igrac. Bidejki takvo nesto ne najdov, a crveno i plavo, pa tesko e da se primeti u guzva.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Како можам да ја зголемам понудата за некој играч?
Одиш Негорајтс и после Adjust terms и после таму правиш понуда, плата и колку години да му е договорот, и после, ден потоа ти стигнува и идеш пак Негорајтс и после Adjust terms и ти вика пример ти си му понудил 30 они сакаат 35 плата 1 милион и они толку ти бараат а пример договорот да му трае 5 год. они ти викаат да му трае 3 год. Разбираш?

^ Фреј брани ко луд.
По мене Фреј е најдобро направен голман на играва а и не е многу стар за голман (30 год.)

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Одиш Негорајтс и после Adjust terms и после таму правиш понуда, плата и колку години да му е договорот, и после, ден потоа ти стигнува и идеш пак Негорајтс и после Adjust terms и ти вика пример ти си му понудил 30 они сакаат 35 плата 1 милион и они толку ти бараат а пример договорот да му трае 5 год. они ти викаат да му трае 3 год. Разбираш?

По мене Фреј е најдобро направен голман на играва а и не е многу стар за голман (30 год.)
Да, ама тоа Adjust terms го има само кога продавам играч, а кога купувам има само End Negotations. :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Да, ама тоа Adjust terms го има само кога продавам играч, а кога купувам има само End Negotations. :)
Ама првин треба они да дадат одобрение за трансферот па тогаш...

A

Auditore

Гостин
Има ли некој пач, шо се инсталира обично без тие партови и што ти знам, пошто неможам да се снајдам.
И кој е добар, тој ли најновиот 0.3?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Има ли некој пач, шо се инсталира обично без тие партови и што ти знам, пошто неможам да се снајдам.
И кој е добар, тој ли најновиот 0.3?
Спушти го 0.3 и уживај. :)

Само Next, next, next...

ps. Немораш претходните да ги инсталира пачови.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Ја симнав конечно али Робињо и Ибра па и другиве трансфери ги нема ,што да направам?

Kajgana Shop

На врв Bottom