PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Веќе не играм PES. !!!!

- Ибра, Роналдињо и Пато што ако имаат по 90+ поени. Им ја зимаат топкава како на шала. Водам 2-1 93мин примам авто гол од Пирло :drk: Нервозииии

Млад сум за да се нервирам од игри ( Ке ја играм на Аматери, за инат ) :tv:

--- надополнето ---

Ај ве милан супер формација од Милан :)

H

-HRO

Гостин
Јас лично не сум прерипал ниеден натпревар.
Ги играм сите по ред...не ги рипам ни тие со аутсајдери...
На тие натпревари повеќе ги користам и ги уигрувам резервите наместо првотимците,со тоа ем вадам добар резултат,ем ги ујачувам младите играчи (дупли ќар) :)

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Значи сее до формацијата :) Небеше овака во PES 2010.
- Ја средив формацијава татамата .... ( дефанзива, офанзива, пресинг и др работи ). Одма првата средба со оваа формација тепав 0-4 без пот ! ( Pro. )

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Од лига утакмици не прерипувам, барем ја, најчесто од ЛШ и Куп рипам коа играм со стварно бедни екипи или екипи шо ги јадам ептен у квалитет. Иначе пеналите ептен лесно се пуцаат, само изглеај еден туториал на јутуб, и пуцни десетина пенали на тренинг и спремен си :) А верувај многу ке ти се најдат головите од пенали.
Дај линк, и јас маки мачам со пеналите

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.497
Дај линк, и јас маки мачам со пеналите

Ја досеа три пенали имам шутирано, три гола, само вртам на аналогот, и се ми се погодува да шутирам во средина, а голманот се фрла на страна. :)

Член од
8 октомври 2010
Мислења
32
Поени од реакции
0
И јас мачам мака со пеналите од баерн во финалето изгубив 3-1 на пенали :kesa:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Како можи да се смени коментаторот да зборува друг јазик, веќе ми скурчи овај англискиов само истите коментаи напамет веќе ги знам. Гледам има да се смени само јазикот во играта, менито...ама за коментаторот нема. Anyone???

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.783
Како можи да се смени коментаторот да зборува друг јазик, веќе ми скурчи овај англискиов само истите коментаи напамет веќе ги знам. Гледам има да се смени само јазикот во играта, менито...ама за коментаторот нема. Anyone???
Треба да си симнеш сам, ако сакаш ќе ти дадам линк. Јас имам англиски и шпански коментатор, па си ги менувам од време на време. :)

Член од
18 октомври 2010
Мислења
151
Поени од реакции
52
Еве со Бреша на TOP! Точно е појачана ми е екипава ама најјак играч ми е 80 во одбрана тој Палмиери!

[/URL][/IMG]

Еве кој состав е
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

H

-HRO

Гостин
Пробај без коментатор да осетиш атмосфера и навивање.Рокни SND до даска и ќе се осеќаш ко на стадион да си...
Јас така правам веќе подолго време :pehar:

Член од
8 октомври 2010
Мислења
32
Поени од реакции
0
Премногу лесно се донесуваат играчи оф леле..Со ајакс 2 сезона есиен роналдо руни видич одма прифанаа глупо е многу..

Член од
22 октомври 2010
Мислења
256
Поени од реакции
144
Премногу лесно се донесуваат играчи оф леле..Со ајакс 2 сезона есиен роналдо руни видич одма прифанаа глупо е многу..
Не да е глупо...уште у втора сезона ми стана досадна мастер лига ради таквите трансфери али затоа БАЛ е ебењее...трета сезона у манчестер отидов.само има една глупа работа...на тренинг мечевите кушчак и ван дер сар ми играат среден ред:tapp:

Член од
8 октомври 2010
Мислења
32
Поени од реакции
0
Не да е глупо...уште у втора сезона ми стана досадна мастер лига ради таквите трансфери али затоа БАЛ е ебењее...трета сезона у манчестер отидов.само има една глупа работа...на тренинг мечевите кушчак и ван дер сар ми играат среден ред:tapp:
xaxа нешто слично како ова

Член од
22 октомври 2010
Мислења
256
Поени од реакции
144
xaxа нешто слично како ова
еее баш така.само што они не играат така добро у среден ред ко шо знае да брани руни на клипчево.се нервирам што не можат да ми дадат еден асален пас и да се покажам на тие тренинг мечеви али тоа е...мора сам да ја водам топката и да бегам од нив двајца:icon_lol

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Играва има страшни екстреми... се поблиску сум до стигнување на крајните екстреми.

Утакмица против Вест Хем само што изиграв. Водам 4:0 на полувреме, буквално ги растурив, топка не фатија. И си викам конечно изгледа го совладав срањево, арно ама шо тренер има овој Вест Хем не знам, чудо! :pos: Почнува второто, не можам да мрднам, за 15 минути ми намалуваат на 4:2. Се накурчив, екстра дефанзивна 5-4-1 формација стегам, и одвај се спасив, по милион нивни стативи и слично. Една ебана шанса не ми дадоа.

I R IMBA.... PES 2011 is not!

Kajgana Shop

На врв Bottom