- Член од
- 17 април 2008
- Мислења
- 393
- Поени од реакции
- 41
АХАХА Играта е најлесна до сега !! Значи кај мене корне лаг и играм на топ и п аги кршам !
Аман бе никој да прати.Еј ќе може ли некој што ја игра веќе да ми прати торент од играта да ја симнам и некој пач со трансферите имиња и дресови.
Значи се комплет како што ја играте вие.
ПС И нека објасни на кратко шо како треба да се инсталираат тоа пачовите.
Благодарам.
Ти пратив торент од играта по ПП, за пач не знам, нека ти даде некој друг што испробал, ја ја играм дифолт верзијата.Аман бе никој да прати.
Е па за ова викам и јас. Тоа е малце нервозно инаку и јас ги пбедувам почесто Сити, Ливерпул и Арсенал отколку Виган, Блекбурн и сличните на нив.Играва и не е најлесната но дефинитивно не е тешка.Јас играм на топ плеер.Првите 5-6 утакмици мака мачев за гол,а сега постигнувам по 1-2 гола на утакмица минимум а ако ми се посреќе и 3-4 (најмногу имам 5 постигнато,а 19 шута на голот од кој 3-4 беа пречка статива а 5-6 јалови одбрани).Меѓутоа многу лесно се прима гол.Мало невнимание и примаш гол.Така на неколку пати водам 1-0 и при крајот 80+ минута и ќе се опуштам и една контра и 1-1.
Нешто ми омекнуваш да не победи на BEGINER?Е па за ова викам и јас. Тоа е малце нервозно инаку и јас ги пбедувам почесто Сити, Ливерпул и Арсенал отколку Виган, Блекбурн и сличните на нив.
На про сега ги плеснав Челзи 3-0, а во тимот ги имаја Бензема (90), Кака (92), Лампард (85), Жирков (86), Дрогба (90). Задоволен? :devil1:Нешто ми омекнуваш да не победи на BEGINER?