Martin Ramadan
RamDagaDam
Харчестер Јунајтед или Њутн Хит :salut:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Харчестер Јунајтед или Њутн Хит :salut:
ABE BRAT MNOGU SI ISFRUSTRIRAN, GLEDAS NE TI ODI IGRAVA PREFRLISI SE NA FIFA TAA E IZMISLENA KO ZA TEBE DECA. A ZA OVA DALI E MOZNO ILI NE KE OSETIS SAM SAMO NEKA JA NAPRAT DA SE IGRA ONLINE PA KE POPRIMIS NEKOJA DUZINA.
PS: PREFRLISE NA FIFA GUBIS NA LEPOTA SO PES!
--- надополнето ---
Инаку со Арсенал немам купено ниеден играч 154м имам сега втора сезона, и не планирам да купам дур не почнат да им паѓаат отценките. Барса ми понуди 16м за фабрегас ама корпа им манав НОРМАЛНО![]()
Астон Вила добри се?
Ај ај,ќе ја научиш и ти некогаш.Само вежбај.Дете ај не си играј тука курташак со нас, тој дал 100+ голови (95 бода) на топ јачина??? Факт е дека играта е тешка, немој ти со старца да макаш јајца. Јас играм фудбал на РС веќе 8 години и ФИФА и ПЕС сите верзии, така да верувај ги знам игрите и оваа ПЕС е најтешка досега. Кога екипи како Виган, Блекбурн, НЕЈ Нијмеген прикажуваат невидена физичка сила, а на контри совршено играат тоа е знак дека со јачината на CPU претерале.
Дете ај не си играј тука курташак со нас, тој дал 100+ голови (95 бода) на топ јачина??? Факт е дека играта е тешка, немој ти со старца да макаш јајца. Јас играм фудбал на РС веќе 8 години и ФИФА и ПЕС сите верзии, така да верувај ги знам игрите и оваа ПЕС е најтешка досега. Кога екипи како Виган, Блекбурн, НЕЈ Нијмеген прикажуваат невидена физичка сила, а на контри совршено играат тоа е знак дека со јачината на CPU претерале.
Не е претерано баш е на место. Со добра играш моеш да изгомнариш кој било тим, посебно големите бидејќи тие те потценуваат и секад идат на победа, а малите ти играат со 10 души пред гол. Али џабе им е и тоа. Плус коа играш мастер лига најбитно е секад да ти се свежи играчите и многу полесно ке ти биде да победуваш. Ја на пример до 65та минута сите замени ги имам направено и некој играч ако има точка измореност не го играм цела утакмица. Максимум 60тина минути му давам.
Ае нема да го тупам многу само ке кажам ако се има скилот не е претешко да победуваш.
Ај ај,ќе ја научиш и ти некогаш.Само вежбај.
Дете ај не си играј тука курташак со нас, тој дал 100+ голови (95 бода) на топ јачина??? Факт е дека играта е тешка, немој ти со старца да макаш јајца. Јас играм фудбал на РС веќе 8 години и ФИФА и ПЕС сите верзии, така да верувај ги знам игрите и оваа ПЕС е најтешка досега. Кога екипи како Виган, Блекбурн, НЕЈ Нијмеген прикажуваат невидена физичка сила, а на контри совршено играат тоа е знак дека со јачината на CPU претерале.
Виган или Њукасл. Ако играш со Њукасл, Алан Смит и Гутиерез ти се ѕверови.Некој?:nesum::nesum::nesum::nesum: