PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Да ве прашам нешто ја симнав преку Торент играва и после што треба да направам?
Отидов да се инсталира и ми се појавува следново :
Error1309.Error reolading from file:C\DOCUME~1\PC\LOCALS~1\Temp\Rar$DI00.266\
program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer.

Aко може некој да помогне.Фала однапред

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.993
Поени од реакции
7.147
Тој шо кладе погоре слика од Арсенал со 95 бода и преку 100 гола дадени, нема шанси да играл на про или топ. Тоа едноставно НЕ Е МОЖНО !!!!

Јас да си кажам, завршив 3-та сезона со Манчестер и е полошо од претходните две. Завршив 6-ти а на крај одвај крај со крај сврзав со играчите и трошоците. Многу паметни бе овие играчите, а дојде време за обновување на договорот бараат 100, 120 % поголеми плати, па кај го има тоа бе? И ако пу предложиш за 1 мил. помала плата одма те одбива и си оди од тимот, па после потпишува за помала плата од таа што си му ја понудил и тоа во екипи како Бреша, Киево, Лил, Алмериа. Живи глупости. Така ми заминаја Еванс, ВДС и Фабио (82 имаше мамето негово а само 22 год) ама затоа јас си го зедов Герет Бејл што се надевам ќе биде иднината на клубот :)

Тимот за новата 4-та сезона (планирам и последна) е:

Голмани: Кушчак и Де Геа

Одбрана: Рафаел, Мика Ричардс, Фердинанд, Видиќ, Смалинг, Бејл (нов), Ворнок (нов), Куртис Дејвис (нов)

Средина: Флечер, Хамшик, Хендерсон, Валенсија, Љаиќ (многу сум задоволен од него, му ја дадов 10-ката), Родвел, Нани, Обертан

Напад: Хернандез, Агбонлахор, Суарез

Пазам да има англичани/британци во тимот па засега се вртат 10, добро е :)

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Ако си го ПЕС 2010 добро терал на HIGH значи и ПЕС2011 меже да ти иде на HIGH, многу е мала разликата во десетката и еденаесетката во графиката, барем така е кај мене, имаш некој проблем ако не е до компјутерот ондак е до играта што си ја симнал баш е чудно со таа твоја конфигурација да ти сецка на најслаби подесувања.
Торентот со што ја симнав играта е од замунда .. тој што има најмногу симнувања значи нема шанси само кај мене да е измрдана играта ! Нешто проблемот е во компјутерот
Ама не се замарам ќе почекам до 2ри ноември и ќе си ја стаам за Сони 2

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Да имаш вируси разбери веќе пробај реинсталирај го 2 саати (и помалку) работа е па пак инсталирај ја и види дали ќе ти сецка.

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
На сони 2 нема да биде играта ни приближно иста, на пс останува оној гејмплеј од пес 6 само со некоја измена во графиката и опциите.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
abe kakvo sony 2.. greota da ja igras igrava na sony 2

xbox 360 ps3 i PC so zver konfiguracija

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Незнам со кој тим да почнам, дај кажете некој тим бе луѓе

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Што формација играш со Атлетико, што трансфери направи ? Ај кажи пошо и ја играм со нив. :) Иначе и ја ги тепав и Барса и Реал у гости, али губам лесни бодови против некои аматери како Алмерија. :)
4-4-2 играм. Со Форлан (малце поистурен) и Агуеро позади него. Офанзивни крила (Симао и Рејес) и Тиаго и Парк Џи Сунг во средина еден до друг :)

А ги купив Азамоа Гиан, Лорис, Лам, и ПЏС :) Али овој Азамоа тиња ми е, се молам да ми го побара некој на зима да се отарасам од него :) Ке глеам Балотели да го зеам место него :)

Член од
18 октомври 2010
Мислења
151
Поени од реакции
52
Тој шо кладе погоре слика од Арсенал со 95 бода и преку 100 гола дадени, нема шанси да играл на про или топ. Тоа едноставно НЕ Е МОЖНО !!!!
ABE BRAT MNOGU SI ISFRUSTRIRAN, GLEDAS NE TI ODI IGRAVA PREFRLISI SE NA FIFA TAA E IZMISLENA KO ZA TEBE DECA. A ZA OVA DALI E MOZNO ILI NE KE OSETIS SAM SAMO NEKA JA NAPRAT DA SE IGRA ONLINE PA KE POPRIMIS NEKOJA DUZINA.
PS: PREFRLISE NA FIFA GUBIS NA LEPOTA SO PES!

--- надополнето ---

Инаку со Арсенал немам купено ниеден играч 154м имам сега втора сезона, и не планирам да купам дур не почнат да им паѓаат отценките. Барса ми понуди 16м за фабрегас ама корпа им манав НОРМАЛНО :)

Kajgana Shop

На врв Bottom