Дупли јузер сам себе убијал.mkgunner во прва сезона со Шамак даде 37 гола вкупно! 29 во премиер лига! Баниран е 10 дена и ми рече да ви пишам. Ќе стајт слики ко ке му завршит банот. поз.
Хмм дадов доста сличен на овој само од малце подесно и поблиску со Дентињо мислам коа вртев Копа Либертадорес Како и да е, стварно добро голче :smir:Кавани мајсторе.
http://yfrog.com/2tcavaniz
Aко сакаш онлајн да играш...сега за сега само со оригинал... :wink:Абе дали некој од тука ја има играно 2011 онлајн? Прашувам зашто јас направив аканунт али ми пишува нешо демек иам проблем со кодот!
Незнам шо е работава, некој ми викаат дека за да се игра онлајн морало играта да биде оригинал и таму ќе имало едиствен код, а други пак ми викаат дека нема врска и дека пак можам да ја играм онлајн!
Епа ако стварно може, има ли некој кој може да ми помогне?
Јас користам Fraps. Ептен е лесен за користење пред да ја пуштиш играта го пушташ него и во играта ко ќе играш се гледаат горе лево бројчиња. Тоа се фрејмови во секунда. Со притискање F9 се снима видео од играта, со F10 screenshot. е сега видеата се многу големи, на пример за 1 гол од 20-ина секунди знае да заземе и преку 40-50 МВ ама после ќе си го конвертираш во многу помало.Лол колку пати лол да ти се повтори лол дека лол треба да си го реинсталираш виндоусот лол?
Како може да се снимаат головите во видео формат?
Фала...ај да видиме што ќе излезеЈас користам Fraps. Ептен е лесен за користење пред да ја пуштиш играта го пушташ него и во играта ко ќе играш се гледаат горе лево бројчиња. Тоа се фрејмови во секунда. Со притискање F9 се снима видео од играта, со F10 screenshot. е сега видеата се многу големи, на пример за 1 гол од 20-ина секунди знае да заземе и преку 40-50 МВ ама после ќе си го конвертираш во многу помало.
Нема теоретски шанси твојот компјутер да ја сецка pes11.И со послаби конфигурации од твоите може да се игра.Ти коче поради тоа што процесорот ти е оптеретен.А тоа најверојатно ти е поради вируси (се сомневам во ауторан тоа мало гомце ми правеше и мене слични проблеми).Симни ауторан римовер и види дали имаш ауторан.Али во секој случај преинсталирај го и нема врска дали компјутерот ти е преинсталиран пред 1 месец или пред 1 ден.Вируси се фаќаат и за 1 минута.Phoenix а јас колку пати треба да ти кажам дека не ми е до вируси форматиран ми е пред 1 месец и нема шанси да има вируси. Го осеќам компјутерот кога има вируси поспоро работи ...
Знам за тоа.Меѓутоа така ми изгледа глупаво.Ме интересира дали снимениот гол ако го пронајдам каде е снимен во играта можам да го конвертирам во видео формат.Сејвовите се во бин формат што да им правам?Јас користам Fraps. Ептен е лесен за користење пред да ја пуштиш играта го пушташ него и во играта ко ќе играш се гледаат горе лево бројчиња. Тоа се фрејмови во секунда. Со притискање F9 се снима видео од играта, со F10 screenshot. е сега видеата се многу големи, на пример за 1 гол од 20-ина секунди знае да заземе и преку 40-50 МВ ама после ќе си го конвертираш во многу помало.
Не можи. Само со додатно програмче (Fraps) си снимаш видео е то е то, не знам што ти е проблем толку?Нема теоретски шанси твојот компјутер да ја сецка pes11.И со послаби конфигурации од твоите може да се игра.Ти коче поради тоа што процесорот ти е оптеретен.А тоа најверојатно ти е поради вируси (се сомневам во ауторан тоа мало гомце ми правеше и мене слични проблеми).Симни ауторан римовер и види дали имаш ауторан.Али во секој случај преинсталирај го и нема врска дали компјутерот ти е преинсталиран пред 1 месец или пред 1 ден.Вируси се фаќаат и за 1 минута.
--- надополнето ---
Знам за тоа.Меѓутоа така ми изгледа глупаво.Ме интересира дали снимениот гол ако го пронајдам каде е снимен во играта можам да го конвертирам во видео формат.Сејвовите се во бин формат што да им правам?