PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
18 октомври 2010
Мислења
151
Поени од реакции
52
mkgunner во прва сезона со Шамак даде 37 гола вкупно! 29 во премиер лига! Баниран е 10 дена :) и ми рече да ви пишам. Ќе стајт слики ко ке му завршит банот. поз.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
mkgunner во прва сезона со Шамак даде 37 гола вкупно! 29 во премиер лига! Баниран е 10 дена :) и ми рече да ви пишам. Ќе стајт слики ко ке му завршит банот. поз.
Дупли јузер :) сам себе убијал.

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Зошто некој од супер модератори или адмни не направи под форум како што има за воф, дота да има и за пес и тука да отвараме нови теми за нови пачеви итд, овака глупо е се во една тема немозат луѓето да се снајдат.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Абе дали некој од тука ја има играно 2011 онлајн? Прашувам зашто јас направив аканунт али ми пишува нешо демек иам проблем со кодот!
Незнам шо е работава, некој ми викаат дека за да се игра онлајн морало играта да биде оригинал и таму ќе имало едиствен код, а други пак ми викаат дека нема врска и дека пак можам да ја играм онлајн!
Епа ако стварно може, има ли некој кој може да ми помогне?

H

-HRO

Гостин
Абе дали некој од тука ја има играно 2011 онлајн? Прашувам зашто јас направив аканунт али ми пишува нешо демек иам проблем со кодот!
Незнам шо е работава, некој ми викаат дека за да се игра онлајн морало играта да биде оригинал и таму ќе имало едиствен код, а други пак ми викаат дека нема врска и дека пак можам да ја играм онлајн!
Епа ако стварно може, има ли некој кој може да ми помогне?
Aко сакаш онлајн да играш...сега за сега само со оригинал... :wink:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Многу е тешка на Професионалци ........
Купот на Италија го пуштив изгубив од Рома :) со 2 - постава играв, што ќе ми е !

ЛШ е полесно :) Во групата сум прв со 13-бода 4-1-0 гол 20-5 ( последно коло со Динамо Загреб ) Со Хамбургер 4-4 Изиграв

Серија А ( Дерби: Милан 4-2 Интер, Рома 1-3 Милан и Милан 2-0 Јувентус ) А изгубив од Бреша и Бари :)

Attachments

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
ЛЕЛЕ да ама јас имам 8400 GS стварно како е можно со 7100 да не сецка а кај мене да сецка ? LOL ..-.-

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Лол колку пати лол да ти се повтори лол дека лол треба да си го реинсталираш виндоусот лол?
Како може да се снимаат головите во видео формат?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.973
Поени од реакции
7.106
Лол колку пати лол да ти се повтори лол дека лол треба да си го реинсталираш виндоусот лол?
Како може да се снимаат головите во видео формат?
Јас користам Fraps. Ептен е лесен за користење пред да ја пуштиш играта го пушташ него и во играта ко ќе играш се гледаат горе лево бројчиња. Тоа се фрејмови во секунда. Со притискање F9 се снима видео од играта, со F10 screenshot. е сега видеата се многу големи, на пример за 1 гол од 20-ина секунди знае да заземе и преку 40-50 МВ ама после ќе си го конвертираш во многу помало.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Јас користам Fraps. Ептен е лесен за користење пред да ја пуштиш играта го пушташ него и во играта ко ќе играш се гледаат горе лево бројчиња. Тоа се фрејмови во секунда. Со притискање F9 се снима видео од играта, со F10 screenshot. е сега видеата се многу големи, на пример за 1 гол од 20-ина секунди знае да заземе и преку 40-50 МВ ама после ќе си го конвертираш во многу помало.
Фала...ај да видиме што ќе излезе :)

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Phoenix а јас колку пати треба да ти кажам дека не ми е до вируси форматиран ми е пред 1 месец и нема шанси да има вируси. Го осеќам компјутерот кога има вируси поспоро работи ...

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Phoenix а јас колку пати треба да ти кажам дека не ми е до вируси форматиран ми е пред 1 месец и нема шанси да има вируси. Го осеќам компјутерот кога има вируси поспоро работи ...
Нема теоретски шанси твојот компјутер да ја сецка pes11.И со послаби конфигурации од твоите може да се игра.Ти коче поради тоа што процесорот ти е оптеретен.А тоа најверојатно ти е поради вируси (се сомневам во ауторан тоа мало гомце ми правеше и мене слични проблеми).Симни ауторан римовер и види дали имаш ауторан.Али во секој случај преинсталирај го и нема врска дали компјутерот ти е преинсталиран пред 1 месец или пред 1 ден.Вируси се фаќаат и за 1 минута.

--- надополнето ---

Знам за тоа.Меѓутоа така ми изгледа глупаво.Ме интересира дали снимениот гол ако го пронајдам каде е снимен во играта можам да го конвертирам во видео формат.Сејвовите се во бин формат што да им правам?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.973
Поени од реакции
7.106
Нема теоретски шанси твојот компјутер да ја сецка pes11.И со послаби конфигурации од твоите може да се игра.Ти коче поради тоа што процесорот ти е оптеретен.А тоа најверојатно ти е поради вируси (се сомневам во ауторан тоа мало гомце ми правеше и мене слични проблеми).Симни ауторан римовер и види дали имаш ауторан.Али во секој случај преинсталирај го и нема врска дали компјутерот ти е преинсталиран пред 1 месец или пред 1 ден.Вируси се фаќаат и за 1 минута.

--- надополнето ---

Знам за тоа.Меѓутоа така ми изгледа глупаво.Ме интересира дали снимениот гол ако го пронајдам каде е снимен во играта можам да го конвертирам во видео формат.Сејвовите се во бин формат што да им правам?
Не можи. Само со додатно програмче (Fraps) си снимаш видео е то е то, не знам што ти е проблем толку?

Kajgana Shop

На врв Bottom